USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку Олександр Шевченко закликав кандидатів у президенти пройти детектор брехні

5 Серпня 2018 17:21
Щомісячну публічну перевірку на детекторі брехні готовий проходити Олександр Шевченко у разі обрання на посаду президента України.

Про це йшлося під час гутірки з нардепом, співвласником курорту «Буковель», який став генеральним спонсором фестивалю Олександром Шевченком у рамках фестивалю «Бандерштат» 5 серпня.

Олександр Шевченко закликав молодь не боятися йти у владу та жити за десятьма Божими заповідями. Він розповів, що ніколи у житті не жив на зарплату нардепа, тому що достатньо заробляв і заробляє. На його думку, в політиці повинні бути успішні підприємці, а не люди, які житимуть на зарплату у кілька тисяч доларів і яким пропонуватимуть мільйони доларів хабарів.

«У мене шестеро дітей і сьома дитина «Буковель». Я не кидатимуся обіцянками продати його, тому що ніхто не забороняє президенту бути співвласником», - зауважив Олександр Шевченко.

«Запрошую всіх своїх опонентів, щоб ми всі разом сіли в одній залі, в прямому ефірі відповідали на питання на кріслах, що поєднані до детектора брехні. Тоді Шевченко здобуде перемогу в першому турі», - зазначив нардеп.

Також він повідомив, що у його громадському русі «Країна гідності і правди» працюють люди, які готові у перспективі зайняти владні кабінети та щомісяця перевірятися на детекторі брехні. Людей, які не готової пройти таку перевірку і перевірку святими таїнствами (поклавши руку на Біблію), той не може працювати в його команді. Особисто Олександр Шевченко пообіцяв щомісяця у прямому ефірі проходити таку перевірку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
127 Показати IP 5 Серпня 2018 17:53
Кроме детектора брехни и даже больше чем детектор, нужен тест IQ чтобы изначально отсечь дураков. Можно апробировать на выборах в Луцке.
Кулемет Показати IP 5 Серпня 2018 18:19
про 10 заповідей згадав. Ну нехай тоді пояснить, що значить заповідь "Пам'ятай день суботній". Цікаво послухати його версію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus