USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Олександр Шевченко презентував волинянам свою президентську програму

11 Липня 2018 14:05
Більше 250 волинських партійців «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» зустрілися із кандидатом на президентських праймеріз УКРОПу Олександром Шевченком.

Під час зустрічі укропівці спільно обговорили майбутню стратегію розвитку України, першочергові кроки, які важливі для нашого народу, політичну і економічну ситуацію в державі та способи виходу з існуючою кризи, повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Олександр Шевченко – народний депутат України. Свою громадську діяльність він розпочав в 2004 році, коли на базі гірськолижного курорту «Буковель» за його ініціативи були започатковані декілька благодійних довгострокових акцій, проектів та програм, спрямованих на підтримку малозабезпечених мешканців Івано-Франківської області та інших областей України. За його підтримки була започаткована низка програм з реабілітації та оздоровлення дітей хворих на ДЦП та дітей з інвалідністю, які мешкають в Івано-Франківській області.

Олександр Шевченко прийняв рішення взяти участь у праймеріз, щоб стати кандидатом у виборах президента України в 2019 році.

«Моя програма, в яку я вірю і яку пропоную партійцям та державі, – має назву «Україна – країна гідності і правди», – каже нардеп. – Для цього, нам потрібно спочатку відправити на «політичну пенсію» абсолютну більшість старих політиків, «людей системи», які мислять принципами кругової поруки, які були останні 20 років то при владі, то в опозиції, й несуть колективну відповідальність за нинішній стан України. Комусь із них слід подякувати. А когось попросити розповісти про свої багатомільйонні статки при зарплаті чиновника, депутата, міністра, слідчого, прокурора чи судді. У владу повинні прийти нові люди. Молоді не за віком, а за світоглядом, здатні здійснити прорив у майбутнє. Мусимо об’єднати наукове, експертне та інтелектуальне середовища як постійно діючу інституцію філософського й експертного осмислення та стратегічного планування поступу держави в світі, що швидко змінюється».

У разі перемоги на наступних виборах президента учасник президентських праймеріз УКРОПу, Олександр Шевченко найперше планує внести до парламенту законопроекти про імпічмент глави держави та право відкликати нардепів за невиконання обіцянок.

«Законопроект про імпічмент президента повинен бути внесений у парламент як невідкладний. І найголовніше – необхідно розпочати процес практичної децентралізації влади», – наголосив Олександр Шевченко.
Крім того, наступний Президент повинен забезпечити реальну незалежність різних гілок влади. Адміністрація Президента, Верховна Рада, Кабінет Міністрів і суди повинні діяти в межах визначених законом повноважень. Ті чиновники, які не виконують своїх функцій, мають піти із займаних посад. Крім того, переконаний Олександр Шевченко, кількісний склад чиновницького апарату повинен бути змінений на якісний.

«Тобто, якщо чиновник зловживає повноваженням або отримує хабарі, він повинен нести покарання. Спочатку це звільнення з посади, а потім реальний кримінальний термін. Щоб не було корупції, люди повинні отримувати достойну заробітну плату на рівні європейських зарплат», – підкреслив укропівець.

За переконанням Олександра Шевченка, саме майбутній президент має забезпечити громадянам гідне життя. Йдеться передусім про достойну заробітну платню, належне соціальне забезпечення, гарантовані пенсійні виплати, право вкладати власні кошти у різні пенсійні фонди і можливість їздити якісними дорогами.

«Зараз Буковель – це перлина України, яку зумів створити Олександр Шевченко – народний депутат, кандидат на президентських праймеріз УКРОПу. Людина, яка варта поваги, підтримки і визнання, бо перетворити депресивний регіон в найкращий гірськолижний курорт, змусити людей лишитися працювати в Україні і встановити гідні Європи зарплати, зміг тільки він. Ми підтримуємо Шевченка, бо віримо, що Україна стане сильною та самодостатньою із ним», – переконаний очільник Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов.

Нагадаємо, про початок президентських праймеріз в УКРОПі оголосили на з’їзді партії, 3 березня. Претенденти на посаду глави держави подали відповідні заяви до секретаріату політсили. Єдиного кандидата в президенти від УКРОПу висунуть наприкінці року під час чергового з’їзду партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
виборець Показати IP 11 Липня 2018 14:15
Почалось
Волинянин Показати IP 11 Липня 2018 15:37
Мене хвилює тільки одне - всі оці обіцяльники , їздять , зустрічаються, обіцяють а прийшовши до корита забувають про обіцяне і якщо і виконують обіцяне то відсотків на 10. Так от коли всі оці обіцяльники будуть компенсовувати або відпрацьовувати на каменоломнях свої невиконані обіцянки. А в програмах кандидатів повинно обов'язково бути слідуюче : не виконаю такий то пункт мені має бути таке то адекватне покарання... І так по кожній обіцянці, а то в Італії макаронів не вистачить для наших виборців, щоб їх розвішувати на вухах...
Волинянин не водій Показати IP 17 Липня 2018 15:10
Хтось поставив "мінус" на мій коментар, особисто проти претендента не маю нічого, я просто хочу щоб нарешті оці всі " претенденти -обіцяльники" нарешті стали відповідати за свої слова і обіцянки... А то повірили,, обрали а він нічого не зробив тільки набрався і йому вистачить до смерті а ви дурні шукайте інших хитрих... Коли вже будуть судити слуг народу різних рангів за не виконання обіцянок, за розвал роботи і не обов♥9язково їх садити а просто матеріально нехай відшкодовують і не зроблене і витрачене на них... А відносоно мінуса ...значить є перспективи ще довго тішитись українцям лапшею на вухах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus