USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку опівночі запалили замок Любарта. ВІДЕО

3 Липня 2016 10:45
Видовищне шоу продемонстрували гостям Ночі у Луцькому замку актори Луцького театру вогню Fire Dance.

Виступ відбувся під супровід голосу, який розповідав легенду замку про його вартових на вогняних соколах.

Актори показали історію про вічну боротьбу добра і зла: протистояння з темним відьмаком, який уособлював зло. Театр вперше виступив у замку, тож вирішив його одразу «запалити». Вогонь, зі слів акторів, - вічний та показує зв’язок із часами Середньовіччя, які відрізнялися від сучасного світу технологій. У замку дух Середньовіччя, мовляв, відчувається ще виразніше.

Актор Артем Селезньов зауважив, що за час свого існування замок неодноразово переживав напади на свої величні стіни, тож не обходилося без битв. Атмосферу битви, магію, силу та неповторність вогню намагалися передати цієї ночі актори. Про те, що ця спроба була вдалою, свідчили овації сотень глядачів.
Театр вогню Fire Dance був заснований у 2010 році, з 2012-2013 років вийшовши на професійний щабель та показуючи театралізовані постановки. Актори запевнили, що надалі розвиватимуться, щоб глядачі отримали найбільше насолоди від шоу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аліна Показати IP 3 Липня 2016 02:01
Дякую волинські новини за оперативність.
Істория Показати IP 3 Липня 2016 08:26
Головне не спалити Замок...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus