USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку ОСББ просить погодити межі землі без згоди власниці

21 Січня 2022 22:41
До луцьких депутатів звернулися члени правління ОСББ «Сагайдачного 20» із проханням дозволити погодження меж земельної ділянки без згоди суміжного користувача.

Про це стало відомо під час засідання земельної комісії Луцької міської ради.

Зі слів голови ОСББ Людмили Гладун, документи на погодження меж ділянки надали власнику суміжної території для ознайомлення.

«Він ознайомився і попросив, щоб ми зробили для нього заїзд із задньої частини його будинку. Одноосібно приймати такого рішення ми права не маємо, тому я винесла питання на загальні збори. Однак, по ходу справи встановили, що власницею цієї земельної ділянки є ЯрославаМожанська, а не присутній на комісії чоловік. Коли ж попросили, щоб на збори прийшла власниця, нам сказали, що вона відпочиває і не вийде, хоча ми домовились наперед про зустріч о 19 годині. Попросили номер телефону для того, аби знайти можливість з нею зустрітися. Але почались моменти невизначеності, то «так», то «ні». Ми хочемо, щоб документи підписала фактична власниця, аби в подальшому не мати зайвих проблем», - зазначила голова ОСББ.

Читати ще: Луцькі підприємці просять перенести зупинку біля «Слона»

Натомість, зі слів присутнього на комісії представника суміжного користувача, єдиною умовою підписання документів є доступність виїзду для автотранспорту.

«Умови ви будете ставити в себе на приватній земельній ділянці, а цю землю ми надаємо громадянам для обслуговування багатоквартирного будинку. Це дає їм право робити благоустрій, садити квіточки, деревця, але без права встановлення жодних парканів», - наголосив голова профільної комісії, депутат Олександр Козлюк.

Врешті луцькі депутати одноголосно рекомендували погодження меж земельної ділянки без згоди суміжного користувача. Утім, остаточне рішення приймуть під час сесії.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus