USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку осіб з інвалідністю привітали з новорічно-різдвяними святами. Фото

5 Січня 2021 15:57
Луцький міський голова Ігор Поліщук та його заступник Ірина Чебелюк відвідали вихованців ГО «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя»» та привітали їх з новорічно-різдвяними святами. Діти їх зустріли колядками та запропонували цікавий майстер-клас: виготовлення різдвяного віночка.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Обидві умовні команди із завзяттям взялись до роботи. Керівники міської ради згадали свої дитячі навички та впорались із завданням на «відмінно». Окрім новорічного декору, у вінок вплели мішечки з побажаннями міцного здоров’я, добра, оптимізму і надії на те, що 2021 рік буде кращим за попередній.
«Це - дуже цікаве заняття, - каже Ігор Поліщук. - Наша увага та тепло, а також спілкування з цими людьми є дуже важливим для них. Ми вже традиційно на різдвяні свята відвідуємо організації, де займаються діти з інвалідністю. Спілкуємось з ними і це їх дуже підбадьорює».
Виконавши завдання, команди обмінялись віночками на згадку, а діти ще й отримали бонус — солодкі подарунки. То ж - перемогла дружба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 9 Січня 2021 19:31
Друзі, робіть такі походи та заходи у вихідні дні, а в робочі - працюйте... Ми обрали вас для роботи, а не для піару...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus