USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розфарбовують міст у національні кольори

18 Червня 2014 20:27
Міст біля ТАМ-ТАМу розфарбовують у синьо-жовті кольори. Окрім того, на захисних щитах на мості майстри графіті наносять патріотичні малюнки.

Розфарбовувати міст взялися сьогодні, 18-го червня луцькі активісти.

«Ми закупили 15 кілограмів жовтої фарби. Її вистачить приблизно на 100 квадратних метрів, якщо бути економними. Усе це закупили за кошти простих городян», - розповідає голова «Молодіжної платформи» Захар Ткачук.
До цього патріотичного дійства долучилося більше півсотні містян. Саме так діти й дорослі висловили своє прагнення жити в єдиній, цілій і неподільній Україні.

Серед художників - десятирічний лучанин Максим Вавренчук.
«Мені мама сказала, що сьогодні розфарбовують міст, і я залюбки сюди прийшов. Чому?! Ну, я хочу, щоб Україна була нероздільна», - говорить Максим Вавренчук.

Цей процес зацікавив перехожих, які зупинялися на мосту, аби зробити світлину на пам’ять.
Розмальовували міст і сім’ями.
«Лучани, як і всі українці, повинні бути згуртовані. Треба, щоб кожен щось робив для розвитку нашої країни, тоді буде результат, от ми сюди й прийшли сім’єю: з чотирирічним сином Ярославом і семирічною донькою Яною. Це хороша нагода наповнити їх патріотичниму духом, і цей захід вони запам’ятають на все життя», - пояснює Людмила Висоцька.

Представники «Молодіжної платформи» кажуть, що сьогодні розмалюють одну частину мосту, а іншу - наступного тижня, як дозволятиме погода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Бармалєй Показати IP 18 Червня 2014 21:29
Молодці, і міст пофарбований безплатно, і патріотично, і люди задоволення отримали, Черга за іншими мостами. Так дєржать
Наталія Показати IP 18 Червня 2014 21:35
Ну і де ці скептики, які зараз почнуть скаржитися, що вот в країні таке робиться, а вони таке роблять?)) Була там - тепер маю свій власний кусочок мосту)))))) Цікаво було. Чекаю наступного тижня на дофарбування))
бачив до Наталія Показати IP 18 Червня 2014 22:20
А ваше припущення до цієї події недоречне! Тут все нормально роблять і фарбу знайшли і дивиться воно гарно - тут не прдерешься!:)
Наталія до бачив Показати IP 19 Червня 2014 08:56
Ви, видно, не зрозуміли взагалі суті мого повідомлення) Минулого разу, коли прапор найбільший України привозили в Луцьк, ви б почитали коментарі з словами "О, найшли чого радіти", "О, немає куди коштів вкласти, то вони прапори возять". І вчора було те саме, тільки в одній із соцмереж, коли написав один скептик "О, мости вони фарбують. Краще б пофарбували дитячий майданчик, як гроші на таке витрачати. Патріоти ви, награні". Я завжди підтримую подібні акції, особливо в такий період. Притому не тільки зробили ще один великий прапор, але й прикрасили місто. Тому чому б просто не похвалити організаторів, замість того, щоб писати, що вони щось погане роблять :-)
Петро Показати IP 18 Червня 2014 23:13
Романюк з Соколовською в захваті; потім скажуть ,що то їхня робота ( ну і кошти,звичайно)...
Влад Показати IP 18 Червня 2014 23:51
Було круто))) Дякую організаторам за чудову ідею і за фінансування, звичайно!
Ковель Показати IP 19 Червня 2014 01:25
А журналістам впадло було почекати поки буде готова ця частина моста? Завтра новину подасте фотками з соцмереж?
Ирина Показати IP 19 Червня 2014 08:12
Класс! Мне нравится! Куда звонить, я бы денюжку на краску тоже дала- все мосты покрасим в Луцке. Можно еще где-нибудь пешеходный переход в желто-голубой покрасить- не на центральных проспектах- милиция не дозволит,а в парке, например- чисто символически!
Анонім до Ирина Показати IP 19 Червня 2014 09:16
"Денюжку на краску" треба було дати на аеродром для розмітки!!!!!!!!!!!! Нашим солдатам на сході не холодно не жарко від того мосту. Наче, як би не розмалювали міст , то і патріотів не було б.
Nata до Анонім Показати IP 19 Червня 2014 21:44
Гроші на фарбу виділив фонд Палиці. Слідкуйте за новинами і інформацією. Гроші на армію я особисто пересилала не одноразово. За них хоча б хтось бронник купив? Та ні, гроші на рахунку лежать. Краще на фарбу дам для розфарбування мосту, ніж буду знову віддавати гроші на армію, і вони не попадуть до солдатів
Nata до Анонім Показати IP 19 Червня 2014 21:45
На фарбу для розмітки аеродрому (примітка)
Оля Показати IP 19 Червня 2014 08:51
Патриотично!!!Молодці ребята,так тримати!!! Пишаюся своєю карїною!!!!
лучанин Показати IP 19 Червня 2014 12:41
Молодці! Честь вам і хвала!
Волинянин Показати IP 19 Червня 2014 15:51
Размалювали міст - модлодці! Вбивают щодня десятки мирних мешканців Донбасу - а хрін з ними! Вони ж колоради.
Влад до Волинянин Показати IP 20 Червня 2014 00:30
Що??? Ти пропонуєш мені 16-тирічному іти на війну? Ми всі хочемо миру і кожен з нас це показує по-своєму! А от мені цікаво, ти чого не на війні???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus