USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку патрульні витягували людину з-під карети «швидкої»

30 Квітня 2017 17:29
Сьогодні у дворі на Конякіна, 29, 2 екіпажі патрульної поліції разом з екіпажем ДСНС витягували людину з-під карети швидкої допомоги. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив очевидець. Він же надав відповідні фото та відео.

З його слів, спроби вмовити чолов'ягу вилізти самостійно не призвели до результату. Лише коли рятувальники намагалися застосувати гідроклешню, чоловік трішки висунувся, після чого патрульні оперативно його витягнули.

Опісля скували у кайданки і під руки й ноги затягнули до карети швидкої.

Що це за чоловік та для чого заліз під карету «швидкої», ІА Волинські Новини прокоментувала речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук. З її слів, це був психічно хворий чоловік, до якого на виклик приїхали медики, аби доставити його у психлікарню. Однак чоловік настільки не хотів туди їхати, що заховався під машину.



Дістати його звідти було дійсно нелегко. Однак в результаті чоловіка таки витягли з-під авто та відправили до психлікарні. Везли у кареті «швидкої» при цьому чоловік вів себе настільки агресивно, що довелося навіть застосувати кайданки, поруч із ним у «швидкій» знаходився один із поліцейських. Екіпаж патрульних супроводжував автомобіль медиків до місця призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ніфті Показати IP 30 Квітня 2017 20:05
Якщо сховався під машину,то усвідомлював куди іде. Можливо після перепою,а ви розповідаете,що психічно хворий. Будьте обережні у висловах!
Нініфті! до Ніфті Показати IP 30 Квітня 2017 20:40
Тобто це нормально?!
Лучанка до Ніфті Показати IP 30 Квітня 2017 22:42
Один з моїх сусідів теж психічно хворий,то я вам скажу,що з вигляду не скажеш,і в дуже багатьох випадках веде себе,як звичайна людина.Думаю раз в статті зазначено ''прокоментувала речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук. З її слів, це був психічно хворий чоловік, до якого на виклик приїхали медики, аби доставити його у психлікарню. '',то людина справді хвора,а не просто випиває
Ooo Показати IP 1 Травня 2017 03:55
Хоробрі поліцейські завжди викликають швидку до дурних та п'янних, бо самі не можуть справитись. "Дохтор, дохтор заберіть його бо він б'ється!!!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus