USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п’яний і агресивний водій намагався втекти від патрульних

26 Квітня 2018 23:27
П’яного водія затримали луцькі патрульні.

Ввечері 26 квітня бульваром Дружби народів рухався Fiat Doblo.

Як повідомили очевидці, водій авто перебував у стані алкогольного сп’яніння. Хоча він навідріз відмовився проходити перевірку на алкотестері, від нього було чути запах алкоголю, він нестійко стояв на ногах і поводився агресивно.

Окрім того, чоловік намагався втекти, запевняючи, що не він був за кермом, а його товариш, який нібито кудись пішов.

Водійських прав і документів на авто він не пред’явив, хоча зі слів очевидців, саме цей чоловік керував автомобілем.

Як повідомляє Волинь24, чоловік на великій швидкості рухався на автомобілі Fiat Doblo, коли дорогу переходили дві жінки із двома малими дітьми. Водій різко загальмував, однак руки однієї з жінок вже були на копоті.

Очевидці побачили, що водій має ознаки нетверезого стану, а тому викликали поліцію. До приїзду патрульних люди затримали горе-водія.

Тест на вміст алкоголю показав майже 2 проміле (дозволена норма 0.2 проміле).

Поки правоохоронці складали протокол, чоловік погрожував та розповідав усім присутнім, що він помічник депутата. Втім, якого саме - не уточнював. Врешті, на місце приїхала дружина правопорушника, яка забрала авто, а чоловіка лишила на патрульних.

На нього склали протокол за кермування в нетверезому стані. Чоловіку загрожує більше 10 тисяч гривень штрафу і позбавлення прав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Совість Показати IP 26 Квітня 2018 21:05
Причина зупинки перевірка документів? Так такого в законі немає.
777 до Совість Показати IP 26 Квітня 2018 22:04
Цікаво, що ти напишеш, коли таке п'яне чудо зб'є когось із твоїх рідних/знайомих. Також про закон згадаєш?)
безсовісний Показати IP 26 Квітня 2018 22:05
Так нехай цей клоун наваляний їде далі, поки не вбє чиюсь дитину? Так виходить, законнику?
—— Показати IP 26 Квітня 2018 22:17
Якщо була причина зупинки така, як вказана в статті, то порушили закон (недокопи) !!! Як можна НЕ ЗАКОННИМ СПОСОБОМ добиватися дотримання закону... ??????Я не за те щоб «бухі» ганяли в нас... я за те що ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Луцьк до —— Показати IP 26 Квітня 2018 22:57
А я за те, щоб "недокопи" могли спинити будь - кого, навіть по причині перевірки документів. А якщо громадянин поводиться агресивно, то коп повинен мати право застосовувати силу...мордою об капот. А потім суд нехай вирішує правомірність застосування сили. Як у США. Тільки тоді будуть дотримуватися закону.
Сергій до Луцьк Показати IP 27 Квітня 2018 06:51
1. В США коп не може спинити будь-кого по причині перевірки документів, тільки при наявності порушення. 2. Людину яку спинили за порушення відразу везуть до суду і доводять там її провину на основі доказів. 3. Встановлення презумпції винуватості, це ноу-хау Авакова, щоб зробити з України поліцейську державу і надати мєнтам ще більше прав. 4. "Реформи" провалилися. Громадяни України дадуть на виборах "реформаторам" свою оцінку.
Мене ледь не збив Показати IP 26 Квітня 2018 23:30
Переходячи дорогу з двома дітьми, (одна у візочку) і мамою на пішохідному !!!! переході, цей НЕДОВОДІЙ ледь не збив нас. І патрульних викликала я!!!! Він їхав повільно, що врятувало нас. Ми перейшли одну смугу, на іншій смузі нас пропускали інше авто, а це "щастя" їхало поза ним (біля бордюру), тож побачила, що він їде на нас, коли вийшли з-за машини, що нас пропускала. якби він їхав швидше, "капець" За переходом він зупинився і ЗАСНУВ !!! прямо за кермом!!! Перед приїздом патрульних пересів на заднє сидіння
Подумала і додам до Мене ледь не збив Показати IP 27 Квітня 2018 00:13
Цей чоловік пив з кимось і десь, хтось мусив бачити як він заповзає за кермо. Чому ви не зреагували, дозволили це, не викликали поліцейських ще тоді???? Чекали поки на його шляху на переході буду я з дітьми.... Мене врятував Бог. Так на іншому переході, можливо, він би зупинився на ВАШІЙ дружині, мамі чи дитині...
Віца Показати IP 27 Квітня 2018 02:13
Чому не наголошують що водій керував авто на українських номерах?
Ігор Показати IP 27 Квітня 2018 09:06
А поліцейський має право поводитись як на третьому фото.Він щось може підкинути у машині ну заборонене.Маю на увазі того поліція який стоїть зліва.підкинули зброю-а потім ти док азуй що не твоє???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus