USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку п'яний водій хотів відкупитися від патрульних

8 Травня 2020 10:11
У Луцьку 28-річний водій у стані алкогольного сп’яніння пропонував патрульному хабар.

Це трапилося у ніч на 8 травня на вулиці Ківерцівській, повідомля пресслужба патрульної поліції Волині у фейсбуці.

Екіпаж патрульних зупинив за порушення ПДР водія Volkswagen Transporter, до того ж у нього виявили ознаки сп’яніння.

«Проходити огляд у встановленому законом порядку водій відмовився. Але був настільки нетверезим, що ледве сидів за кермом і нерозбірливо розмовляв. Нетверезим був і його товариш-пасажир», – розповідає інспектор.

Під час оформлення адміністративних матеріалів на порушника чоловік запропонував молодшому лейтенанту поліції Олександру Волошину і його напарниці неправомірну вигоду, мовляв, відпустіть, а я зараз зніму з банкомата 5 тисяч гривень – і розійдемося. Однак патрульні відмовилися та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

До речі, цей порушник в різні роки вже двічі був упійманий за кермом нетверезим. Ще одному потенційному хабарнику загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовим особам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тарас Показати IP 8 Травня 2020 12:45
я вважаю, якщо бид_о, бо по іншому не назвеш, вже 2 рази ловили п'яним, то на третій раз треба садити на років 5 й подумає тоді!!!!
Я Показати IP 8 Травня 2020 13:00
В Ковелі макоїди "осведомітелі"органів їздять і їздили п'яні,і людей збивали і все сходить з рук,якщо на місці не відпустять то в судді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus