USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку під час гаражного розпродажу зібрали близько 20 тисяч гривень

29 Вересня 2015 07:00
За два дні гаражного розпродажу, який відбувся в Луцьку, зібрали близько 20 тисяч гривень для бійців АТО. Кошти планують витрати на закупівлю теплих речей для військових. Про це повідомляють організатори акції у мережі Фейсбук.

Благодійний гаражний розпродаж ініціювали волонтери та люди доброї волі. Метою акції був збір коштів для допомоги бійцям АТО. Для продажу представили різні речі в гарному стані, які зібрали від населення Луцька, а також інших міст і навіть країн за рік часу роботи спільноти «Добрі справи» та волонтерів Спілки афганців.

«Підготовка заходу супроводжувалась тривогою, адже всі прогнози обіцяли дощі, але ризик був виправданий. Захід такого формату відбувався в Луцьку вперше і вся волонтерська група дуже хвилювалась, але, як виявилось, даремно – команда зібралась настільки різнобарвна, креативна і дружна, що швидко організувалась і була готова до відвідин розпродажу численними покупцями. Всіх залучених людей об’єднувала одна ціль, яка хвилює свідому частину нашого суспільства від початку АТО: забезпеченість наших бійців в зоні бойових дій», - йдеться у дописі.

Діти з нововолинських шкіл, а також художньої школи Луцька доклали неймовірних зусиль, щоб вчасно передати свої роботи, адже теж хотіли долучитися до акції.

«Два дні непомітної, але важкої праці, скінчились. Гаражний розпродаж відбувся незважаючи на погоду, нерозуміння та інші прикрощі. Волонтери сейлу щиро вдячні усім доброчинцям, покупцям та усім добрим людям, які допомагали та підтримали цю акцію. Особлива подяка усім друзям групи за гарячий чай, смачну піцу та неймовірно запашну випічку! Саме завдяки спільним зусиллям за два дні вдалось зібрати близько 20000 гривень за мінусом витрат на захід, які плануємо витратити на закупівлю теплої білизни для наших бійців», - повідомляють волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus