USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку під час ярмарку шахрай збирав допомогу

6 Березня 2016 10:51
Під час благодійного ярмарку у Луцьку, де збирали гроші на допомогу бійцям, невідомий чоловік погрожував волонтерам. Пр цей випадок розповіла волонтерка ГО “Інститут волонтерства та громадської співпраці” Юлія Євпак на своїй сторінці в мережі, - інфомує Волинське агентство розслідувань.

“Волонтери. Ярмарок. Поліція. Сьогодні вперше викликали поліцію на ярмарок. Тепер кожен “креативний” луцький алкобомж (типажний чоловік з амбре та пакетом) представляється військовим з іловайського котла та вимагає до себе належної уваги та матеріальної допомоги. Коли відмовляєш – починає клясти, матюкати, кричати та поводитися агресивно, погрожувати… Хоч ми й сильні, але ми – дівчата, тому стало страшно в якийсь момент. Шкода, що алкочоловік пішов геть ще до приїзду копів. Думаю, вони б йому точно не відмовили", - йдеться у повідомленні.

Вона наголошує, що якщо людина просить гроші на вулиці та розповідає, що він/вона – боєць АТО, щойно з шпиталю, то варто перевіряти. "Просто почати спілкуватися. Брехуни себе видадуть як не поведінкою, то тим, що будуть розповідати одне й теж з різними фактами", - додає волонтер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
шахрай Показати IP 6 Березня 2016 11:02
я збираюсь в ато
алкаш Показати IP 6 Березня 2016 15:36
а самогон тепер дорогий! де взяти грошей! прсто так ніхто не дає.
Катя Показати IP 6 Березня 2016 15:45
Підіть на автостанцію чи на Варшавку - там стільки всяких попрошайок на один мотив, що пройти не можна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus