USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку під час ремонту вулиці не зробили зливових каналізацій

10 Листопада 2016 18:15
Новий асфальт на колишній вулиці Бойка (нині – Євгена Сверстюка) поклали, але не зробили зливових каналізацій.

Про це написав у Facebook депутат Павло Данильчук та додав відео, як вода вільно стікає вулицею, - інформує Район Луцьк.

«Ремонти вулиць по-луцьки - асфальт поклали, а про зливну каналізацію забули. А нащо і так піде.

Вулиця Сверстюка (колишня Бойка) перетворилась у гірську річку, не краща ситуація і на інших «відремонтованих» ділянках міста. Головне освоїти кошти», - йдеться у дописі.



Пост викликав жваве обговорення у коментарях. Одні користувачі акцентували на марнотратності під час ремонту прибудинкових територій, інші ж говорять, що з дитинства спостерігали за «річками» на цій вулиці і «пускали кораблики».

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, каже, якщо дозволяє рельєф місцевості, зливові каналізації робити не обов’язково. Та й взагалі у місті багато вулиць, де вони просто не потрібні:

«По вулиці Бойка вся вода сходить нормально. В нас багато вулиць, де немає зливових каналізацій. Якщо є така можливість, то краще так і забезпечити, щоб вода стікала по рельєфах. Вода стікає по Бойка вниз і в Сапалаївку, адже більшість зливової води стікає в річку. Де не можна відвести воду поверхнево, тоді тільки відводиться зливовою каналізацією», - розповів Крась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мешканець Показати IP 10 Листопада 2016 19:25
та сама ситуація і з дворами - завалили асфальтом і все. виходиш з дому і пливи
батько Показати IP 10 Листопада 2016 20:11
на 40 кварталі до школи від зупинки дійти не можна в дощ- річка тече.
віра Показати IP 11 Листопада 2016 07:27
А що, в Луцьку працює зливова каналізація?! Як тільки злива, місто тоне, особливо відродження, ковалевськоі, карпенка-карого, соборності! А пан директор жкг вважає, що зливова каналізація нетреба зовсім........ Сумно......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus