USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку підлітки зламали замок, аби потрапити на дах багатоповерхівки

22 Квітня 2018 11:26
У Луцьку ватага підлітків зламала замок на горище будинку, аби потрапити на дах багатоповерхівки на вулиці Кравчука. Після приїзду партульних поліцейських підлітки втекли.

Інцидент трапився увечері 21 квітня, передає ВолиньPost.

На номер служби оперативного реагування "102" надійшов виклик про те, що на даху багатоповерхівки поруч зі парком Героїв Майдану та Небесного Легіону на вулиці Кравчука перебувають підлітки. На виклик вирушили патрульні, які піднялися на дах будинку на вулиці Крачука, 16 і побачили групу молодих людей, які перебували на даху сусіднього дому. Підлітки кинулися до сходів, спустили вниз та помчали у сквер. Патрульні прочесали прилеглу територію, але порушників не виявили.

Як з'ясувалося, хлопці зламали замок на горище будинку, аби потрапити на дах.

Як розповів лейтенат поліції Станіслав Бігун, патрульні періодично отримують подібні виклики. Особливо це стосується підлітків та молоді, серед яких вельми популярний небезпечний відпочнок на дахах багатоповерхівок.

До слова, нагадаємо, днями лучани зафільмували, як на даху одного з будинків на вулиці Степана Бандери збираються підлітки та сковзають по ньому.Також небезпечні розваги молодих людей помічали на даху колишнього кінотеатру «Батьківщина», що на вулиці П’ятницька Гірка у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віца Показати IP 22 Квітня 2018 11:36
Ну і що тут такого,щоб з цього новину роздувати,нема про що більше писати ? Всі таке робили!
??? Показати IP 22 Квітня 2018 13:48
А власне, в чому порушення??? Чи є якась стаття в КУпАП, яка забороняє лазити по кришах? Замок зламали, пошкодили чиюсь матеріальну цінність? А як доводити будете, чия вона саме, може документи на замок є??? Взагалі безглузда затія...
Анонім Показати IP 22 Квітня 2018 14:48
Як впадуть тоді писати?Та х..й з ними,хай падають,от тільки кришу псують,рубероїд,як би в тебе текла то ти б по іншому говорив,замок якби купив за свої гроші шипів би тут,а не захищав,а то ходиш в маминій кофті і ціну не знаєш
хохо до Анонім Показати IP 22 Квітня 2018 15:53
стаття не для "средніх умов". актуальна і корисна. в першу чергу батькам на увагу та науку. хай задумаються де їх діти проводять час. щоб бува не ховати завчасно....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus