USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку підопічним терцентру вручили продуктові набори

9 Вересня 2022 17:08
Сьогодні, напередодні Дня міста, у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька відбулося вручення продуктових наборів.

Про це повідомили у міській раді.

У такий важкий час допомога, увага, людяність та турбота особливо важливі для цієї категорії громадян. Міська рада підготувала 50 продуктових наборів, до складу яких входять найнеобхідніші продукти харчування.

«Сьогодні, в умовах війни, у такий нелегкий час, з нагоди Дня міста ми вирішили трішки вас підтримати та порадувати. Від міської ради прийміть ці дарунки. Зичу кожному з вас довгих та щасливих років життя у нашому красивому, квітучому місті. Нехай Господь оберігає його, не пускає ніяких ворожих ракет, тим паче ворога на нашу землю. Любімо своє місто, дбаймо один про одного», – зазначила у вітальному слові заступник міського голови Ірина Чебелюк. Вона передала найщиріші вітання від міського голови Ігоря Поліщука.
Підопічні центру дякували за таку увагу, не обійшлося і без патріотичних співів «Ой, у лузі червона калина», що безумовно підняло настрій присутнім.
Директор центру Галина Шатецька зауважила, що підтримка один одного зараз особливо важлива, висловила вдячність міській раді за допомогу, побажала усім миру та міцного здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інкогніто Показати IP 9 Вересня 2022 18:06
Цікаво як відбирали кому дати.... У мене там на обліку стоїть тітка інвалід і їй нічого не дали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus