USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

У Луцьку після реконструкції відкрили адміністративні будівлі для медиків швидкої

25 Травня 2023 14:55
З нагоди Дня екстреної медичної допомоги, який відзначають 27 травня, та десятиріччя КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на території медичного закладу відкрито комплекс адміністративних приміщень після капітальної реконструкції.

Участь у цих заходах взяла заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк та керівники обласної влади, інформують у міськраді.

Заступник міського голови привітала медиків з професійним святом та передала вітання від міського голови Ігоря Поліщука.

«Нехай Божа Благодать зійде на вас, нехай Божа Матір стане захисником в усіх справах, які ви робите, а справа ваша – велика. Від вашого рішення та першої дії залежить життя та майбутнє тієї людини, яка потребує допомоги. Нехай здійсняться ваші мрії та задуми, а найбільша наша мрія сьогодні – завершення війни нашою перемогою, поверненням усіх військових, рідних, близьких додому живими», – зазначила Ірина Чебелюк та вручила працівникам «швидкої» подяки міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus