USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку планують створити фонд екстреної підтримки сімей воїнів АТО

14 Грудня 2017 09:18
На 2018 рік в міській казні мають намір закласти кошти на термінову фінансову допомогу сім’ям учасників АТО, які перебувають на виконанні бойового завдання.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 13 грудня.

Розглядаючи зміни до Комплексної програми підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, які брали або на даний час беруть участь в антитерористичній операції на сході України, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані в Луцьку, на 2018-2020 роки перед присутніми виступив голова Луцької міської організації спілки воїнів АТО Волині Олег Кобилинський.

«Я пропоную сформувати фонд фінансової підтримки для сімей, які потрапили у складну життєву ситуацію, у той час, коли їхні рідні виконують бойові завдання в зоні АТО. Цього року було таких чотири екстрених випадки. В одному наш побратим телефонував і просив допомогти з лікуванням мами, якій потрібно було робити операцію, інший просив допомогти з коштами для жінки, яку поклали у пологовий будинок. Вони були в зоні бойових дій, виконували завдання щодо захисту Батьківщини й не могли все кинути та повернутися додому, хоча рідні потребували їхньої допомоги. Тому підтримку шукали серед учасників спілки», - пояснив ситуацію Олег Кобилинський.

Та зауважив, що цього року на екстерну підтримку для сімей воїнів АТО, які виконували бойові завдання, витратили приблизно 150 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЛІПШЕННЯ ЖИТЛОВИХ УМОВ У ЛУЦЬКУ ПОТРЕБУЮТЬ 315 УЧАСНИКІВ АТО

Заслухавши пропозицію, присутні рекомендували в цій же сумі й сформувати фонд підтримки сімей учасників АТО.

Також час комісії члени засідання рекомендували постраждалих під час Революції Гідності лучан долучити до міської програми підтримки учасників АТО та сімей загиблих Героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оказується Показати IP 14 Грудня 2017 19:07
На бренді ато можна непогано Кобилинському та Мудрикам жити.Візьтіть біноклі і подивіться як решта живуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus