USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку планують встановити вуличне відеоспостереження

20 Лютого 2014 13:00
Проект «Луцьк інтелектуальний та безпечний» планують зареєструвати для участі у щорічному всеукраїнському конкурсі програм розвитку місцевого самоврядування.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму сьогодні, 20 лютого.

Начальник управління міжнародного співробітництва Віра Кудрявцева презентувала Проект «Луцьк інтелектуальний та безпечний - пілотний проект з впровадження інформаційно-технологічних рішень в системі управління містом».

«Суть проекту полягає в створенні ефективної системи управління містом з використанням сучасних інформаційних технологій, щоб в подальшому сприяти оптимізації роботи ЛМР також комунальних підприємств, і як наступний елемент – спрямувати заходи на безпеку громадян. Заплановані заходи: встановлення вуличного відеоспостереження на основі оптико-волоконної мережі , вбудовування автоматизованої системи керування автодорожнім рухом, техніко-економічне обґрунтування та виготовлення проектно-кошторисної документації муніципальної мережі телекомунікаційного зв’язку на основі оптичного волокна», - розповіла вона.

Загальна сума, необхідна для реалізації проекту – 2,7 мільйона гривень. Якщо проект виграє конкурс - з міського бюджету необхідно на нього виділити 1,2 мільйона гривень, партнер проекту КП «Луцьксвітло» надасть 18 тисяч гривень, а з держбюджету має надійти 1,4 мільйона гривень адресних субвенцій.

Комісія підтримала проект рішення і рекомендувала його розглянути на сесії. Це рішення – поки формальне, воно не зобов’язує фінансувати проект. Утім, якщо проект переможе, доведеться вносити зміни до бюджету міста, аби викроїти на «Луцьк інтелектуальний та безпечний» 1,2 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хакер Показати IP 20 Лютого 2014 13:03
Знову хочуть за наші гроші зробити собі забавку, та відмити гроші. ДОСИТЬ!!!!!! Запропонуйте краще відремонтувати дороги та освітлення доріг.
Луч Показати IP 20 Лютого 2014 13:10
Хороша ідея. В першу чергу зниження рівня злочинності та крадіжок У всіх нормальний містах таке є і повинно бути в нас. Я - ЗА !
тобі до Луч Показати IP 20 Лютого 2014 13:13
а коли буде прокладений асфальт та освітлено вулицю - то це не допоможе?
Лучани Показати IP 20 Лютого 2014 13:11
«Луцьк інтелектуальний та безпечний» - тобто те що нема доріг навіть у деяких районах Луцька то вам цього не видно?
Ага Показати IP 20 Лютого 2014 13:16
Воно так покращить ситуацію в місті, як уже покращило рух маршруток встановлення ДжіПіЕсів. Чергове відмивання грошей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus