USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку по Соборності замість тротуару – понівечений та вибитий асфальт

10 Квітня 2016 10:43
Відремонтувати, облагородити та освітити тротуар по проспекту Соборності просять лучани.

Зокрема, петицію з відповідним проханням зареєстрував 5 квітня на сайті Єдиних місцевих петицій Василь Пупкін.

«Уже багато років стан тротуару по проспекту Соборності (непарна сторона) у вкрай жахливому стані. Відрізок від «Ювілейного» до повороту на вулицю Чорновола (Спортивну). Вибитий асфальт та ями, постійні калюжі. Автовласники влаштували собі парковки там, де їм заманеться. Окрім того, тут відсутнє освітлення. В темну пору доби (зима) або у сутінках нічого не видно. Ускладнюється усе ще й тим, що зустрічні авто сліплять очі.

Відсутність смітників, сміття кидають будь-де.

Роздільна зелена смуга, що відділяє проїжджу частину від тротуару - стала улюбленим місцем вигулу собак. Власники тварин не прибирають продукти життєдіяльності після своїх улюбленців!

Після планових (позапланових) ремонтів тепломережі, яка проходить, власне, під тротуаром, ніхто не повертає стан асфальту та зеленої смуги на місце. Все залишається понівеченим.

Прошу підтримати петицію. Наперед вдячний!», - зазначає автор петиції.

Станом на 10 квітня петицію підписало 47осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 9 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Хм Показати IP 10 Квітня 2016 11:08
Хіба тільки там вибито? А біля бувшого казіно це майже в центрі 33 кварталу і вибито і на**но і чого там тільки нема стоїть будівля робита вкрай і нікому діла. Вже причому пару років тому,коли згорів універмаг і це тоді ж приблизно , Оце так наша влада реагує Микола Ярославович ви що не буваєте в тому районі і не бачите, продайте кому небудь, або просто віддайте. Невже потрібно було чекати поки там знищать все. ЖАХ!!!
Корінний лучанин Показати IP 10 Квітня 2016 11:21
ЦІКАВА ТРАДИЦІЯ зароджується у Луцьку, оце для того щоб ремонтувати тротуари, дороги та проводити освітлення треба робити ПЕТИЦІЮ, збирати підписи лучан і це НА ТІ РОБОТИ ЯКІ ПОВИННІ ПЕРЕДБАЧАТИСЬ БЮДЖЕТОМ МІСТА! А де був автор коли обговорювався бюджет міста коли МІСЬКРАДА закликала лучан давати пропозиції ? ПЕВНО НЕ ЧУЛИ ЧИ НЕ ХОТІЛИ ЧУТИ. А тепер на ці роботи треба шукати коошти яких і так не вистачає. На цей рік заплановано ремонт багатьох вулиць Луцька і тут на сайті був перелік вулиць і прибудинкових територій. Деякі вулиці вже у цьому році відремонтували, наприклад вул. ВОЛИНСЬКА , яка була дужу занедбана і зруйнована після проведення каналізації для Малоомелянівського масиву. Вулиця з тротуаром зроблена дуже добре і ЗА ЦЕ ВЕЛИКА ПОДЯКА МІСЬКРАДІ !!!
так скоро Показати IP 10 Квітня 2016 11:37
розмітку намалюють
Іван Показати IP 10 Квітня 2016 13:17
Треба вводити гарантію на асфальт. Якщо появляються ями, то хай там Автодори роблять їх знову і знову за свій кошт
руслан Показати IP 10 Квітня 2016 16:59
підтримую
вовк Показати IP 10 Квітня 2016 17:56
на Соборності пес нав**ив як кінь і лежить добро з самого ранку . Непорядок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus