USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку по суботах курсуватиме тролейбус №7. Графік

10 Червня 2022 11:01
З 11 червня у Луцьку відновлюється робота на тролейбусному маршруті №7 «Залізничний вокзал – с. Гаразджа».

Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Курсуватиме один тролейбус по суботах. Загалом до с. Гаразджа по суботах перевезення будуть здійснювати три тролейбуси: два тролейбуси – на маршруті №3 «Лісництво – с. Гаразджа» та один тролейбус – №7 «Залізничний вокзал – с. Гаразджа».

Нагадаємо, з 6 червня у Луцьку відновили рух тролейбусів на маршрутах №4 та №4а «Вересневе – Залізничний вокзал». У будні на марщруті №4 додатково курсуватиме один тролейбус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 10 Червня 2022 11:18
Він людям потрібен не тільки в суботу, і бажано не один, а два... Чи Привокзальний район - то якась околиця? І взагалі, тролейбус, котрий влітку їде в депо о шостій вечора - це маразм! Для чого закуповували тролейбуси, щоб вони стояли дубом на ЛПЕ, а люди добирались з дикими інтервалами, пересадками, чи взагалі йшли пішки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus