USD 39.85 40.20
  • USD 39.85 40.20
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку побудують новий промисловий об’єкт

3 Жовтня 2019 21:21
Будівництво запланували у провулку Дорожньому.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва будівлі вагового комплексу, побутового приміщення, мобільного бетонного вузла у провулку Дорожньому, 4 у Луцьку затвердили наказом управління містобудування та архітектури Луцької міськради.

Замовником виступає ТзОВ «Асфальт Волині». Цільове призначення земельної ділянки площею 0,3336 гектара: для розміщення та експлуатації основних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств. Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, вид використання земельної ділянки – для будівництва та обслуговування виробничої бази. Ділянка комунальної власності надана в оренду відповідно до договору від 17 лютого 2014 року.

Гранично допустима висотність будівлі – до 10 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 27-63%. Максимально допустимі відстані від об’єкта до існуючих будинків та запроектованих будівель та споруд – 9 метрів. Ділянка розташована в ареалах понаднормового забруднення атмосферного повітря від комунально-виробничих об’єктів, санітарно-захисній зоні виробничо-складських об’єктів I-III класів шкідливості. Охоронна зона навколо інженерних комунікацій (кабельна лінія електропередач) – 0,0347 гектара. Інженерні мережі не потраплять в зону будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Носатий дядько Показати IP 3 Жовтня 2019 21:30
Людською мовою можна написати, що там буде? - А то переписуєте з рішення чиновничий новояз...
Микола Показати IP 3 Жовтня 2019 23:06
Асфальтовий завод

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus