USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку побили муніципала: хуліган отримав умовне

26 Травня 2020 08:00
В обласному центрі Волині п’яний чоловік, який через зауваження інспектора департаменту муніципальної варти вдарив його в обличчя, отримав один рік умовного покарання.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, під час здійснення патрулювання до інспектора відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшов дзвінок щодо надання допомоги по припиненню адміністративного правопорушення. Підійшовши за відповідною адресою, був виявлений чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння, який нецензурно висловлювався. Муніципал попросив заспокоїтися п'яного чоловіка, проте той не реагував.

Розуміючи, що перед ним знаходиться службова особа в форменому одязі, чоловік вдарив інспектора в обличчя, нанісши йому тілесні ушкодження.

Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Відтак, суд затвердив угоду та призначив чоловіку покарання у виді обмеження волі на три роки та шість місяців, змінивши його на умовне терміном на один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
121 Показати IP 26 Травня 2020 09:59
Це виходить що кожен українець який не має проблем з законом має право один раз заїхати в морду працівнику поліції? І отримати рік условки?
Олег до 121 Показати IP 26 Травня 2020 10:43
Це не поліція!
valdis peish Показати IP 26 Травня 2020 13:54
за мунісципала 3 рокі ? та поліцейського дешеіше відмудохати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus