USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку погодили зміни у плані вулиці Рівненської

25 Жовтня 2017 14:50
Луцька міська рада надала дозвіл на коригування проекту детального плану вулиці Рівненської. Це дасть змогу замість занедбаних теплиць звести новий житловий комплекс.

Про це йшлося під час засідання 32 сесії Луцької міської ради 25 жовтня.

У міську раду звернулось ТОВ «ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ», яке, у зв’язку з набуттям права власності на об’єкти нерухомого майна на вулиці Рівненській, має намір будувати багатоквартирні житлові будинки на цій земельній ділянці. Аби розпочати процедуру змін, депутатам міської ради рекомендували ухвалити правки до проекту детального плану.

Проти такого рішення виступив депутат Павло Данильчук, назвавши дане рішення дерибаном комунальної землі.

Однак, начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк запевнив, що це зовсім не так.

«Відповідно до плану зонування території міста Луцька та детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській, ця територія знаходиться в зоні розміщення комунальних підприємств. Там є теплиці й вони у приватній власності. Тому є пропозиція коригування проекту детального плану, потім це надішлемо в Київ, аби внести зміни в Генеральний план», - пояснив Леонід Герасимюк.

Ці зміни, вважає депутат, заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук навпаки будуть кроком до розвитку міста.

«Зараз ми говоримо не про землю, а про те, як має в майбутньому розвиватися місто, про план. Не факт, що там вже зараз буде вестися будівництво, але та територія занедбана й потребує подальшого цивілізованого розвитку. Тому пропоную підтримати ініціативу, щоб Луцьк змінював своє обличчя на краще», - наголосив Костянтин Петрочук.

Більшість до нього дослухалася та погодила внесення змін у проект детального плану на вулиці Рівненській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus