USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку погодили створення Фонду енергоефективності, аби залучити інвесторів

24 Грудня 2019 18:21
Задля залучення інвесторів для енергомодернізації будівель та обладнання, в Луцьку погодили створення Фонду енергоефективності.

Про це йшлося 24 грудня під час засідання 68 сесії міської ради.

Так, на розгляд депутатів винесли проєкт рішення про погодження створення Фонду енергоефективності міста.

Зокрема, основною метою є забезпечення належної та ефективної діяльності дочірнього підприємства «ЕВОДА Трейд» комунального підприємства «Луцькводоканал», житлово-комунальних підприємств міста, їх подальший розвиток за принципом залучення і використання матеріальних, технічних, фінансових, трудових та інших видів ресурсів, які не заборонені або не обмежені законодавством.

Варто зазначити, що Фонд енергоефективності міста Луцька створюється дочірнім підприємством «ЕВОДА Трейд» «Луцькводоканалу» для проведення енергоаудиту комунальних закладів, підприємств, установ та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків з метою залучення інвесторів за ЕСКО-контрактами для енергомодернізації будівель та обладнання.

Депутати підтримали проєкт рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 25 Грудня 2019 06:35
Хто власник цієї еводи?Чи це секрет.
Анонім Показати IP 25 Грудня 2019 19:05
Щоб дерибанити гранти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus