USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку покажуть п’єсу «Собаче серце» за відомим романом Булгакова

12 Квітня 2019 13:48
Лучан кличуть на виставу «Собаче серце» під режисурою Віктора Золотухіна. Показ п`єси за відомим романом Булгакова відбудеться 13 квітня в облмуздрамтеатрі о 19.00.

Повість, що написана Булгаковим у 20-х роках минулого століття, не втрачає актуальності й сьогодні. Розруха в головах та будинках, самий розпал будівництва соціалізму, квартирне питання - все це гармонійно обіграно у сюжеті вистави.

Відомий московський професор Пилип Пилипович Преображенський вирішується на експеримент по пересадці сім'яних залоз і гіпофіза померлого бомжа, п'яниці і хулігана Клима Чугункина милому собаці Шарику, знайденому на вулиці. Олюднення сталося, але експеримент, на жаль, не вдався.

Замість доброї собаки на світло з'являється потворний, тупий і агресивний Поліграф Поліграфович Шаріков, який успадкував від свого «донора» лише погані риси. Але це не завадило йому чудово адаптуватися в соціалістичної дійсності і навіть стати начальником підвідділу очищення Москви від бродячих тварин. Шариков перетворює життя професора Преображенського і мешканців його квартири на справжнє пекло.

Підбурюваний головою будинкового комітету Швондер, він пише доноси на свого «творця», вимагає виділити йому житлоплощу і навіть загрожує револьвером. Професору нічого не залишається, як визнати експеримент невдалим і повернути Шарикова в його первісний стан.

Цей спектакль для справжніх естетів театрального мистецтва і прихильників творчості геніального режисера Валерія Золотухина.

Квитки на виставу можна придбати онлайн. Вартість - від 70 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанка Показати IP 15 Березня 2019 17:15
Так Валерій Золотухін же помер ! Хто бреше-афіша чи автор статті? Визначіться з постановником ,не вводьте в оману місцевих театралів!
Навуходоносор Показати IP 15 Березня 2019 17:42
Настоящий подарок волынянам! И ведь как актуально для нынешней ситуации в стране - "шариковых" - пруд пруди, и что примечательно - в основном в руководстве! В романе клон собаки и человека, Шариков, придя с работы (он работал в организации по очистке города от кошек) говорит:"Устал. Сегодня весь день котов давили. Давили-давили, давили-давили..." Иногда кажется, что нынешние шариковы задались целью удавить здравомыслие.
лучанка до Навуходоносор Показати IP 15 Березня 2019 17:53
Ну, вам, вавілонянам, видніше, що робиться в Україні.
Навуходоносор до лучанка Показати IP 15 Березня 2019 20:57
Мені, як і мільйонам моїх співвітчизників, вочевидь видніше. Дуже шкода, що Ви не відчуваєте того, що відчуває кожна тверезомисляча людина.
Степан (Крымчанин) до Навуходоносор Показати IP 12 Квітня 2019 14:04
Погоджуюсь-актуальність 100%. Особливо, на мій погляд, Швондер. А реплики Ф.Ф.Преображенского-"Разруха в головах" та інши. А про активістів-" если будут мочиться мимо унитаза-наступит разруха. Пока не займутся своей работой..."
Википедия Показати IP 15 Березня 2019 19:15
21 июня 1941- 30 марта2013 (71год)
Олександр Показати IP 15 Березня 2019 20:23
Лабуда, пурга, маячня... щось таке. По-перше, нащо прикриватися давно померлою людиною, по-друге, цю "шедевру" возять світом уже давно, і відгуки, скажімо так, не ахті. Коротше - дешеве шапіто. 70 гривень, звичайно, не гроші, але ж і себе треба поважати. Краще черговий раз перечитайте безсмертний твір, або хоча б подивіться фільм Бортка - теж класна постановка.
Бібліоман Показати IP 15 Березня 2019 22:00
Спектакль буде українською мовою? У чиєму перекладі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus