USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Заборонений у Росії фільм покажуть у Луцьку

9 Грудня 2014 10:30
Фільм «Путінські ігри» - заборонений режимом Путіна для показу в Росії. Днями цей фільм заборонили для перегляду Чернігівською владою. А 10 грудня його покажуть у Луцьку.

Так, 10 грудня, у Міжнародний день прав людини, завершує свою подорож Волинню Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини DocudaysUA.

О16:00 у Волинській обласній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки відбудуться останні на цей рік покази. Глядачам буде представлена коротка стрічка про волонтерство й АТО – «Південний кордон», після перегляду якої матимемо нагоду поспілкуватися з нашими, волинськими волонтерами.

А закриє фестиваль фільм «Путінські ігри», заборонений режимом Путіна для показу в Росії. Днями цей фільм було заборонено для перегляду Чернігівською владою.

Що ж такого страшного містить у собі робота російського режисера Олександра Ґентелєва?

В анотації до фільму сказано:

«Вперше за всю історію Зимових Олімпійських ігор змагання проводять на субтропічному курорті. «Сочі 2014» за витратами на підготовку – найдорожча Зимова Олімпіада, яка б’є всі рекорди за масштабами корупції та манії величі. Для прикладу, на будівництво 45-кілометрової дороги до Олімпійського селища були витрачені такі кошти, за які цю дорогу запросто можна було б вкрити золотом або вимостити чорною ікрою. Режисеру Алєксандру Ґєнтєлєву вдалося поговорити з багатьма ключовими фігурами – від мера міста Сочі та корумпованих підрядників, сенаторів і лобістів, до президента Олімпійського комітету Росії. Ці розмови допомогли авторові продемонструвати, що підготовка цієї Олімпіади є відчутною екологічною загрозою та історією про величезне розкрадання грошей».
Вхід на фільм – вільний.
***
Docudays UA– єдиний в Україні Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини, участь у якому беруть фільми режисерів більшості країн світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 10:36
В эпоху интернета нет "запрещенных" фильмов...
СаньОК до Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 11:07
Ви будете прикро здивовані. але є і заборонені ресурси, і фільми, зрештою я бував у місцях, де і сам Інтернет під забороною.
Вже бачила Показати IP 9 Грудня 2014 13:24
Дивилась цей фільм десь півроку назад.Стандартна історія про відмивання грошей. Для нього підійдуть й інші назви: " Азаровські ігри"," Автодоровські ігри"," Януковичовські,порошенківські і т. д." Дивіться, що перед своїм носом робиться,а в совку все по- старому: і в Росії, і в нас.Відкати процвітають в нас не гірше і не менше .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus