USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку поліцейські затримали шахрая із Донеччини

23 Лютого 2016 12:55
Поліцейські Луцька затримали шахрая із Донецької області.

Учора, 22 лютого, ввечері близько 22 години до Луцького відділу поліції із заявою звернувся 25-річний мешканець обласного центру. Чоловіка ошукали під час винаймання квартири в Луцьку, - інформує прес-служба поліції області.

Поліцейські оперативно затримали шахрая. Ним виявився 24-річний мешканець міста Мар’їнка Донецької області. Чоловік є вимушеним переселенцем та зареєстрований у місті Коломия.

Позавчора молодик приїхав до обласного центру. Зняв на дві доби квартиру й пропонував її в оренду на тривалі терміни іншим людям. Гроші за проживання брав наперед. Шахрайські дії молодого чоловіка припинили поліцейські.

«Слідчий відкрив кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Прошу громадян, які мали справу з цим чоловіком, звернутися в Луцький відділ поліції для надання інформації щодо вчинення відносно них шахрайства», – повідомив Ігор Муковоз, начальник Луцького відділу поліції Головного управління національної поліції у Волинській області.

До слова, зловмисника в минулому вже притягували до кримінальної відповідальності за статтеє 185 (Крадіжка) та 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нині вже зареєстровано два факти вчинення цим чоловіком шахрайських дій, які пов’язанні із здачею в оренду житла на території обласного центру.

Правоохоронці звертаються до мешканців міста: якщо ви стали жертвою шахрая, прохання звертатися у Луцький відділ поліції, або повідомити за номером телефону 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
би102к Показати IP 23 Лютого 2016 13:04
Видно шо морда як в бика. Відправте його в АТО на передову. Хай з нього холодець сепаратисти зроблять . Хряк. фу!!!!!!!!!!!!!!!
москаль Показати IP 23 Лютого 2016 14:59
він сирітка))))) ще ж мабуть і як переселенець від держави щось отримував?
рим Показати IP 23 Лютого 2016 15:13
Личико не испорченное интеллектом и компьютером.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus