USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пообіцяли відсвяткувати 9 Травня без партійних стягів

8 Травня 2014 13:56
Усі заходи з нагоди Дня Перемоги в місті мають відбутися без партійної символіки.

Про це заявив Луцький міський голова Микола Романюк сьогодні, 8 травня.

Він зазначив, що напередодні провів перемовини з представниками усіх партій. З його слів, усі домовилися, що під час відзначення цієї дати не використовуватимуть партійної символіки та партійних стягів. Усі учасники заходів мають об’єднатися під єдиним прапором – жовто-блакитним державним стягом незалежної України. Мовляв, до виборів ще далеко. До слова, від використання розпізнавальних знаків з 8 по 10 травня відмовилися члени Правого сектора Волині.

Нагадаємо, в Україні попереджають про можливі провокації на Заході та Сході України. В усіх містах нашої держави 9 Травня святкуватимуть не так, як минулі роки. Чимало міст відмовилися від використання «георгіївської стрічки», новий символ цього дня – червоний мак. У деяких містах взагалі відмінили усі заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лук Показати IP 8 Травня 2014 14:25
Да,да. Красно-черный мак- це символ правосеков.Во-во! Принуждают, насаждают не взначай так.боясь провокаций, а в Одесси кто орудовал.
Віра до лук Показати IP 8 Травня 2014 16:32
Червоний мак ознака памяті і жалоби за загиблими в Европі і *правосекі* до цього знака не мають ніякого відношення. Чого ж ви такі дрімучі! Читай щось крім вивісок на магазинах!
цибуля до лук Показати IP 8 Травня 2014 16:59
коментар було видалено
8888 Показати IP 8 Травня 2014 17:37
коментар було видалено
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Травня 2014 18:41
А ЩО РАМАНЮК ЗБИРАЄТЬСЯ СВЯТКУВАТИ 9 ТРАВНЯ ? ВХОДЖЕННЯ ОКУПАНТІВ, ЧИ ВИЗВОЛЕННЯ ВІД НИХ ? І ВІД ЯКИХ САМЕ ?
Анонім Показати IP 8 Травня 2014 19:48
СПУСТИТЕ ЗНАМЕНА, ВСЕ ФЛАГИ СПУСТИТЕ СЫНОВ ПОМЯНИТЕ,СЕСТЕР ПОМЯНИТЕ ПУСТЬ СЛЕЗЫ НАПОЛНЯТ ОЗЕРА ЗЕМЛИ ЧТОБ ДЕТИ ЗАПОМНИТЬ ОДЕССУ СМОГЛИ ПУСТЬ СОНЦЕ НЕ СВЕТИТ,ЛУНА НЕ ПОЕТ ПОКА ПАНИХИДА ПО НИМ НЕ ПРОЙДЕТ ПУСТЬ ЦЕРКВИ ВСЕ БЪЮТ КОЛОКОЛЬНЫЙ НАБАТ И ПТИЦЫ МОЛЧАТ И ДЕРЕВЬЯ МОЛЧАТ. ДРУЗЬЯ, ПОДТАВЛЯЙТЕ ДРУГ ДРУГУ ПЛЕЧО ВЕДЬ ВМЕСТЕ МЫ-СИЛА,А ПОРОЗНЬ-НИЧТО. ЗАБУДЬТЕ КТО ЛЕВЫЙ,КТО ПРАВЫЙ,КТО ЧЕЙ ИЛЬ МЫ НЕ УВИДИМ НИ ДНЕЙ, НИ НОЧЕЙ. ЗАБУДЬТЕ РАЗДОРЫ,КТО СВОЙ ,КТО ЧУЖОЙ, ИНАЧЕ НЕ БУДЕТ КРАИНЫ ОДНОЙ. ВСТАВАЙ ,ПОДНИМАЙСЯ И СТАРЫЙ И МЛАД ТОГДА ЛИШЬ ПОЙМЕШЬ- КТО В ВОЙНЕ ВИНОВАТ. КТО СДЕЛАЛ «ХАТЫНЬ», КТО МАЙДАН СОТВОРИЛ КТО БРАТА НА БРАТА В СТРАНЕ НАТРАВИЛ. ПУСТЬ ЗАПАД С ВОСТОКОМ ПЛЕЧЬ О ПЛЕЧЬ ИДУТ ПУСКАЙ НЕ СТРЕЛЯЮТ,ПУСТЬ ПЕСНИ ПОЮТ ПОЮТ О ПОБЕДЕ,ПОЮТ О ВЕСНЕ ПОЮТ О КРАСИВОЙ И СИЛЬНОЙ СТРАНЕ И ХУНТА УЙДЕТ,РАСТВОРИТСЯ КАК ПЫЛЬ УЙДЕТ В НИКУДА,КАК СТРАШНАЯ БЫЛЬ. ОСТАНЕТСЯ С НАМИ ЛИШЬ БОЛЬ ОТ УТРАТ ОТ СОТНИ НЕБЕСНОЙ, ОДЕССКИХ РЕБЯТ О ДЕВОЧКЕ ТОЙ, ЧТО НЕВИННОЙ УШЛА СОЛДАТАХ УБИТЫХ, СОЖЖЕНЫХ ДО ТЛА ПРОСНЕТСЯ НАРОД КАК ОТ СТРАШНОГО СНА СТРАНА ВОЗРОДИТСЯ,НАСТУПИТ ВЕСНА.
нелучанину Показати IP 9 Травня 2014 13:05
Щось смердить від тебе поганим душком. Ти, мабуть, козачок засланий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus