USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку посадовці служби у справах дітей зможуть складати адмінпротоколи

20 Жовтня 2021 23:45
В обласному центрі Волині посадовці служби у справах дітей отримали повноваження на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Про це йшлося під час засідання виконкому міської ради 20 жовтня.

Як зазначено у пояснювальній записці, прийняття рішення дозволить забезпечити вплив на батьків, які не виконують рішення органів опіки та піклування в частині визначення участі у вихованні дитини та спілкуванні з нею того з батьків, хто проживає окремо, а також тих батьків, які не виконують законні вимоги посадових (службових) осіб органу опіки та піклування щодо забезпечення прав та інтересів дітей. Відповідні зміни внесені до статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тож члени виконкому уповноважили посадових осіб служби у справах дітей на складання протоколів про адміністративні правопорушення за чч. 5,6 ст. 184 КУпАП, ст. 188 КУпАП, а також затвердили інструкцію з оформлення посадовими особами служби у справах дітей матеріалів про адміністративні правопорушення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus