USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку – прем’єра ліричної комедії «Готель «Беверлі-Хіллз»

3 Травня 2017 16:01
Прем’єра комедії за мотивами п'єси Ніла Саймона «Готель «Беверлі-Хіллз» відбудеться у Луцьку 16 травня, повідомляють організатори.

У ролях - Олексій Богданович, Катерина Обушок, Наталія Васько, Тетяна Аркушенко.

Режисер-постановник - Ірина Зільберман.

Художник-постановник - Наталія Клисенко.

Спектакль у двох діях з антрактом.

Дія спектаклю відбувається в номері готелю «Беверлі Хіллз» у Лос Анжелесі.

Три новели, що розповідають про долі трьох подружніх пар в різний час, які зупиняються в цьому номері. Три блискучі психологічні раути.

У першій частині в поєдинок вступає колишнє подружжя. Вона - редактор нью-йоркського тижневика, жовчна і ділова, він - розслаблений каліфорнійський сценарист. Але у них спільна сімнадцятилітня дочка, яка вирішує, що вона хоче жити з батьком.

Історія другої пари: вона - англійська актриса, що прилетіла на церемонію вручення Оскара, він - супроводжуючий її чоловік, солідний лондонський антиквар, що втрачає, як їй здається, до неї інтерес.

Третя історія - стовідсотковий фарс. Доброчесна єврейська пара плюс повія в його ліжку.

Але якими б різними не були сюжетні лінії - усі вони про любов. Творці спектаклю мовою комедії говорять про дуже серйозні речі. У жартівливій формі відстоюють головні людські цінності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus