USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку пропагували мир під час фестивалю вишитих рушників

10 Травня 2015 18:55
Слово МИР вишитими рушниками виклали учасники фестивалю «Вишиті обереги єднання» у Луцьку.

Флешмоб відбувся у рамках шостого фестивалю «Вишиті обереги єднання» 10 травня у Луцьку.

Голова оргкомітету фестивалю Віталій Іваницький подякував учасникам дійства за пошану до вишитого рушника, яку вони несуть у своїх родинах. Він наголосив, що фестиваль об’єднує людей незалежно від віросповідань, політичних уподобань, показуючи приклад іншим містам, аби ми спільно у незалежній Україні мали можливість відзначати День матері. Він побажав волинянам добра, миру та злагоди.

«Сподіваюся, що символ сьогоднішнього фестивалю який ми будемо викладати із рушників, слово «мир», прийде у наші домівки і наступний рік ми матимемо можливість викладати з рушників щось веселіше», - зазначив Віталій Іваницький.
Як оголосили ведучі, гаслом цьогорічного фестивалю є «Мир», тож саме це слово на сходах будівлі облмуздрамтеатру виклали студенти Волинського технікуму Національного університету харчових технологій. Також розгорнули великий національний стяг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 10 Травня 2015 19:28
вдягнута вишиванка, проспіваний гімн не роблять тебе патріотом і не покращують рівень життя в україні.
Анонім Показати IP 10 Травня 2015 19:42
Хотите мира? Для этого, точнее говоря - для начала, заставьте правительство Украины выполнять минские договоренности.
Макс до Анонім Показати IP 10 Травня 2015 20:16
Ммм. Прости ты кто такой чтобы говорить нам что делать? И чтобы ты знал все Минские договоренности мы выполняем. А вот россия наоборот...
Анонім до Макс Показати IP 10 Травня 2015 20:20
Попробуй назови хотя бы один из пунктов минских договоренностей, который Украина выполняет.
Анонім до Макс Показати IP 10 Травня 2015 20:26
Росія там у статусі спостерігача і гаранта, так само як Германія і Франція. Зобовязання на себе брали Україна та ДНР/ЛНР.
Лучанин до Анонім Показати IP 11 Травня 2015 11:42
Який ще ДНР/ЛНР ? Правильно - "ДНР/ЛНР". В лапках.
.... Показати IP 10 Травня 2015 21:21
Що ви відповідаєте аноніму? Ну вата ватою...
Світле майбутнє Показати IP 11 Травня 2015 08:55
Не думала, що стільки вишитих красивих і різних рушників люди мають і також вишитих сорочок. Українська краса ... Добро і правда, мудрість і краса переможе на Україні. Якщо ми так в повсякденному житті згуртуємося, будемо поважати і співчувати один одному,сусід сусіду, то у нас все на Україні буде добре. Якщо ми нарешті зрозуміємо, що нам разом треба все робити для добра Україні-ненці. Я, вірю, ми станемо законопослушним народом. Не будемо п'яними їздити за кермом машини, не будемо брати і давати хабарів, влада наша не буде брехати і красти. Ті люди, що б'ють себе в груди, що патріоти України не будуть коритяними і кишеньковими патріотами, а будуть людьми слова і чесними. Бардак і злидні народу на Україні влада не буде списувати на війну. Будуть керувати Україною люди, які хочуть українському народові добра і не будуть одне робити, друге говорити, третє думати.
такі українці Показати IP 11 Травня 2015 09:03
У НАС ШАРОВАРЩИНА .... Гарно говорять, гарно пишуть, у вишиванках і шароварах по площах бігають, потім - ноги в руки, язик у ср...ку, і моя хата скраю. Хоч один раз у житті потрібно роги владі наставляли? Отож-бо....а даремно, що ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus