USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пропонують облаштувати пішохідні й велодоріжки на Ківерцівській

28 Травня 2020 22:43
На вулиці Ківерцівській у Луцьку просять облаштувати пішохідні та велосипедні доріжки.

Таке повідомлення на платформі «Відкрите місто» залишив Михайло Конюх.

«Зараз у зв’язку з карантином і відсутністю транспорту в місті кількість велосипедистів відчутно збільшилася, – зазначив чоловік. – На вулиці Ківерцівській, особливо від будинку № 20 через міст до 40-го кварталу, відсутні як пішохідні, так і велодоріжки. Якщо зі сторони заводу «Мотор» ще збереглися хоча б якісь залишки пішохідної доріжки, якою під час дощу неможливо ні пройти, ні проїхати велосипедом, то з протилежної сторони немає взагалі нічого. Є тільки протоптана людьми земляна стежка, яка під час дощу стає практично непрохідна».

Лучанин звертає увагу, що на вулиці Ківерцівській простежується інтенсивний рух автомобілів, а дорожнє покриття та тротуари вимагають капітального ремонту.

«Їхати велосипедом вулицею досить важко, оскільки в багатьох місцях краї дороги вкриті пагорбами асфальту, які утворилися від багатотонних вантажних автомобілів. Це створює додаткову небезпеку для велосипедистів, які змушені їхати в одній полосі з автомобілями. Поки ми дочекаємося капітального ремонту вулиці, то напевно пройде ще добрий десяток років, та й сам ремонт займе ще не менше двох-трьох років, адже минулого року тільки 150–200 метрів вулиці робили чотири місяці», – поскаржився Михайло Конюх.

І висловив прохання розглянути можливість облаштування пішохідних та велосипедних доріжок, адже через карантин і необхідність дотримання соціальної дистанції, як прогнозує, кількість пішоходів і велосипедистів у місті тільки збільшуватиметься.

Повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus