USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На проспекті Волі облаштують велодоріжку

6 Березня 2019 08:15
На центральному проспекті Луцька облаштують велодоріжку. Про це розповів начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури департаменту ЖКГ Луцькради Володимир Козел, пише "Перший".

За його словами, велосипедну доріжку робитимуть у рамках масштабного ремонту проспекту Волі, який обійдеться місту у 40 мільйонів гривень. Ремонтуватимуть частину від вулиці Шопена до Київського Майдану.

Йдеться лише про одну сторону вулиці, це «непарна» сторона, де головний корпус СНУ імені Лесі Українки. На іншій стороні велосипедна доріжка вже є.

Загалом довжина доріжки становитиме 1 кілометр 514 метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 6 Березня 2019 09:18
велодоріжка??? по тих катакомбах, що біля станції переливання крові???? :)))))
Архітектор Показати IP 6 Березня 2019 13:48
Це що там є - це не велодоріжка. І якщо те саме зроблять по непарній стороні, то краще хай не роблять взагалі. Велоінфраструктура, це не лінія яка розділяє тротуар навпіл. Велодоріжка має бути виокремлена від тротуару барєром, мати асфальтове покриття і свою розмітку, як мінімум. А з таким непрофесійним підходом, велосипедисти будуть їздити по дорогах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus