USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку просять пустити громадський транспорт через вулицю Чорновола

27 Січня 2022 12:49
В обласному центрі Волині просять забезпечити рух громадського транспорту вулицею Вячеслава Чорновола, що в 55-му мікрорайоні.

Таку пропозицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Надія Матвіюк.

Вона висловила прохання організувати в Луцьку відповідний маршрут міського транспорту.

«На сьогодні до найближчої зупинки міського транспорту з 55-го кварталу вулицею Чорновола потрібно щонайменше 10 хвилин», – зазначила авторка петиції.

Відзначимо, аби Луцька міська рада розглянула петицію, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб. Підтримати пропозицію Надії Матвіюк можна тут.

Як писало Інформаційне агентство Волинські Новини, влітку 2019 року виконком Луцької міської ради змінив схему маршруту № 32, аби закрити проблему мікрорайону Вересневе з Луцьком. До цього автобуси за цим маршрутом курсували, зокрема, вулицею Вячеслава Чорновола.

Читати ще: Жоден не надає належних послуг: два перевізники в Луцьку їздять одним маршрутом

Нагадаємо, з багатьма перевізниками свого часу, зокрема з перевізником автобусних маршрутів № 3 та 9, розірвали договори через системні порушення та невиконання приписів про їх усунення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свідомий Показати IP 27 Січня 2022 14:37
Зачем? Смысл перевозить туда в убытки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus