USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять розширити завантажений перехід

16 Листопада 2018 22:08
Лучанин просить розширити пішохідний перехід на проспекті Соборності у Луцьку.

Про це Roman F написав на порталі Відкрите місто.

Він зазначив, що цей перехід – один із найбільш завантажених у місті.

«В години пік пішоходи йдуть назустріч один одному як стінка на стінку. Тієї ширини переходу, що є на даний час, не достатньо - потрібно його розширити!» – пише лучанин.

Чоловік пропонує – демонтувати секцію загорожі, поставивши на край острівця безпеки захисні стовпці.

«Окрім того можна організувати подвійну зебру, розділивши потоки пішоходів», – йдеться зазначає він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 16 Листопада 2018 22:27
Там мав бути підземний перехід,але щось пішло не так,когось обдурили...
Анонім до Анонім Показати IP 17 Листопада 2018 01:34
Аборигенів Луцька.
Лучанин до Анонім Показати IP 17 Листопада 2018 02:25
Хтось, когось... Нас обдурили, народ! І обдурили всі ті ж самі що і завжди. Просто хтось отримав відкат і не захотів вже виконувати свої обов'язки по примусу забудовника до виконання вимог договору. Коли все продається і купляється, толку бути не може!
Володимир Показати IP 16 Листопада 2018 22:56
Краще попросіть все ж виконати умови договру від ПортСІті і зробити там наземний перехід хоча б. Він в багато разів дешевший, а толку буде вагон.
Архітектор Показати IP 17 Листопада 2018 02:14
Не робіть дурниць - забудьте про підземні переходи. Як маломобільні групи населення будуть туди спускатись? А це не тільки інваліди, це і мами з колясками, бабусі і навіть велосипедисти. Зараз в Європі підземки засипають і малюють наземні. Та що там Європа, навіть в Києві вже цей процес почався. Позавуличні переходи - це містобудівна помилка 80х. Пора бути розумнішими і читати сучасні книжки про урбаністику, щоб знати як будувати місто.
Читач до Архітектор Показати IP 17 Листопада 2018 10:23
За такою логікою, то треба і метрополітен в Києві витягувати з-під землі. В підземному переході передбачається можливість руху для всіх категорій громадян. Принцип простий: мухи окремо, котлети окремо. Ніхто нікому не заважає. При підземному переході ризик наїздів на пішоходів відсутній, затори на дорозі мінімізуються. А ту книжку, яку ти читаєш, скоро перепишуть по-новому.
Архітектор до Читач Показати IP 18 Листопада 2018 02:35
Добре, пояснюю. Побудував ти підземний перехід, далі відбувається це: окрема категорія людей, яка не має можливості або просто не хоче через якісь причини туди спускатись, перебігає дорогу у вже недозволеному місці над підземним (таких людей буде багато). Водій, який не очікує побачити в невстановленому місці людину, не встигає зреагувати і збиває на смерть. Чому на смерть? Бо дорога скоріше всього вже буде обгороджена парканами, а паркани, відсутність зебр і світлофорів змушує водіїв гнати швидше, і почуватись впевнінеше. Також, як результат швидкого подолання цього участку дороги, на наступнму світлофорі буде накопичуватись пробка. Про це пише не одна якась книжка, а всі сучасні містобудівельні правила. Мені теж було важко це зрозуміти, але отримавши освіту архітектора в ЄС і обїздивши майже всю Європу, я зрозумів що Українцям ще далеко до цього, так як більшість навіть не може переосмислити такі речі. А архітектори в нас, це теж люди з мисленням 80х, які залюбки побудують вам чорну діру в центрі міста. Запамятайте: позавуличні переходи в місті - це зло, але це обовязкова необхідність на швидкісних заміських шосе.
Лучанка до Архітектор Показати IP 18 Листопада 2018 11:05
З нашими "якісними" дорогами і при тому, що поруч шляхопровід, ніхто гнатися не буде. А зараз нерідко можна спостерігати біля Там-Таму, що вже зелений для пішоходів, а якийсь дурень проскакує мало не по ногах
Я Показати IP 17 Листопада 2018 07:36
На світлофорі зебра немалюїтся.
Юрій Показати IP 19 Листопада 2018 12:28
м. Жешув 350км. від Луцька. Варіант вашим керманичам міста на замітку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus