USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани просять вдосконалити два світлофори

20 Березня 2017 12:34
Три електронні петиції щодо вдосконалення дорожнього руху зареєстрували у Луцьку.

Так, петицію з проханням встановити шлагбаум на в'їзді в Центральний парк біля зоопарку зареєстрував Андрій Бугайов.

«Встановити шлагбаум на в'їзді в Центральний парк біля зоопарку. Через потік транспорту немає місця погуляти з дітьми. Складається враження про автотрасу, а не парк», - йдеться у петиції.

Своєю чергою, Михайло Панасюк зареєстрував петицію щодо переналаштування світлофору на вулиці Ковельській.

«Переналаштувати світлофор на перехресті вулиць Ковельська та Набережна, щоб рухаючись від Старого ринку, коли вмикається зелене для руху прямо, також вмикалась додаткова секція світлофора «стрілка поворот направо», - йдеться у петиції.

На думку автора петиції, така стрілка є логічною та не суперечить правилам дорожнього руху.

В іншій петиції цього автора йдеться про світлофор на проспекті Соборності.

«Якщо рухатись по проспекту Соборності від «ТАМ ТАМ» в напрямку ТЦ «ГОСТИНЕЦЬ» (біля АВЕРСА) є поворот на вулицю Воїнів-Інтернаціоналістів, зробити поворот без порушень правил дорожнього руху майже неможливо. Необхідно на світлофорі, що існує, встановити додаткову секцію з сигналом у вигляді зеленої стрілки для повороту на вулицю Воїнів Інтернаціоналістів без порушень правил дорожнього руху», - зазначає автор електронної петиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олег Показати IP 20 Березня 2017 12:57
І не помішав би світлофор при віїзді на вул.Конякіна з повороту від Сільпо ( ТЦ Слон ). Дуже аварійний повород.
Віктор до Олег Показати IP 20 Березня 2017 14:11
Текст повідомленняНа всіх перехрестях по пр. Соборності встановити програму роботи світлофорів,як на Соборності-Молоді.
До Андрія Бугая Показати IP 20 Березня 2017 13:58
Гуляти з дітками краще за все саме в парку, а не на дорозі, яка веде до зоопарку. Враховуючи, що в зоопарк приіждають відвідувачі з усієї території області, а паркуватися ніде і враховуючи, що ніякого дискомфорту не створюється для відвідувачів парку, вказана петиція не доречна
Анонім до До Андрія Бугая Показати IP 20 Березня 2017 15:21
Дядя, мова йде про алею , що веде від дороги біля бувшої виставки досягнень до входу в зоопарк і далі до спортшколи "Спартак" і взагалі алеї парку для пішоходів а не для авто. Невже тяжео підняти дупу і пройти 100 метрів чи треба їхати під самі ворота чи атракціони, нищащи плитку і асфальт?
А2А Показати IP 20 Березня 2017 19:20
«Переналаштувати світлофор на перехресті вулиць Ковельська та Набережна, щоб рухаючись від Старого ринку, коли вмикається зелене для руху прямо, також вмикалась додаткова секція світлофора «стрілка поворот направо», - йдеться у петиції " ___ А пішоходи як мають переходити дорогу шириною в 4 смуги руху? "На думку автора петиції, така стрілка є логічною та не суперечить правилам дорожнього руху." - Суперечить логіці, а не ПДР

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus