USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку просять встановити світлофор для безпеки школярів

23 Грудня 2015 17:17
Для безпеки вихованців дитячого садка та школи-інтернату просять встановити світлофор.

Про це йшлося під час другої сесії Луцької міської ради 23 грудня.

Про це у депутатському запиті до міського голови повідомив укропівець Олександр Кравченко (на фото праворуч). З його слів, до нього звернулися працівники ДНЗ №15 та ЗОШ 1-3 ступеня–інтернату, а також мешканці вулиці Дубнівської з проханням встановити світлофор на кінцевій зупинці тролейбусу №5.

У ситуації, яка існує нині, вбачають загрозу здоров’ю дітей. Зі слів депутата, після ДТП, що траплялися раніше, доводиться замислюватися над тим, як вберегти життя дітей від потоку автотранспорту. Депутат пропонував включити в програму благоустрою міста встановлення світлофора.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 23 Грудня 2015 19:18
А чому не напроти школи інтернату світлофор,хіба перед переїздом доречно його ставити?
Сергій Осійчук Показати IP 23 Грудня 2015 22:56
Лучанка, Ви, напевне, не проживаєте в районі інтернату? Бо 100% Ви не в темі. Там справді треба щось робити з пішохідним переходом. Або вішати сингал, який попереджає про те що там перехід, або робити лежачий поліцейський. Але, насправді, там найкраще поставити світлофор з можливістю пішоходу включати для себе зелене світло.
Сергій Осійчук Показати IP 23 Грудня 2015 23:04
Нашим водіям ще дуже-дуже далеко-далеко до культури водіння і дотримання пдд, зокрема на пішохідному переході. Місце про яке йдеться небезпечне для пішоходів, хоча там є розмітка пішохідного переходу і висять відповідні знаки. Проте для багатьох водіїв це не аргумент, так само як і людина, яка знаходиться на переході. Там багато авто транзитних, які просто пролітають це місце і приторможують тільки перед залізничним переїздом.
Луч Показати IP 24 Грудня 2015 08:01
цього дупутата постійно виставляєте на фото, невже наступний кандидат в мери?
Данило Багряний Показати IP 24 Грудня 2015 10:48
О це великий запит Державної ваги на який чекав Луцьк. Для цього треба було дійсно стати депутатом. А ще треба 3 смітники поставити біля університету і і біля госпіталю, а тоді вже можна і відпочити місяць.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus