USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку провели повторну експертизу тіла військового, родичі якого не вірили, що він помер від інфаркту

19 Липня 2023 14:03
Провели повторну судово-медичну експертизу для визначення причин смерті померлого на війні військового з Луцька Андрія Коробка.

Про це ВолиньPost повідомили родичі померлого воїна.

Згідно з висновком судмедекспертизи, причина смерті – гострий інфаркт міокарда. Зауважимо, що такий висновок і першої експертизи, проведеної у Дніпрі.

Завтра, 20 липня, воїна поховають. Чин похорону відбудеться о 12 годині у Свято-Преображенському храмі Луцька (вул. Шевченка, 26).

Родичі закликають долучитися всіх небайдужих, аби віддати останню шану захиснику.

Нагадаємо, похорон бійця мав відбутися 14 липня. Однак уже у церкві мати військового Зоя Коробко побачила на тілі сина синці і залишки крові. Тож рідні зупинили похорон. Аби домогтися проведення повторного розтину, присутні на похороні перекрили дорогу. Тож до храму приїхали поліцейські, поспілкувалися з родичами померлого й супроводили кортеж із тілом до приміщення обласного бюро судово-медичної експертизи.

Читати ще: У Луцьку рідні воїна, похорон якого зупинили, не вірять в результати повторної експертизи та будуть судитися

Тут рідні намагалися з’ясувати, коли зможуть провести повторний розтин. Зрештою родичам пообіцяли владнати формальні нюанси та перетелефонувати й повідомити, коли буде проведений розтин і коли вони зможуть похоронити свого сина та брата.

Ввечері 14 липня рідні померлого Андрія Коробка розповіли, що їм зателефонували із бюро судово-медичної експертизи та повідомили, що розтин проведуть 15 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Марта Показати IP 19 Липня 2023 14:45
Вічна память, і спочивай в мирі сину божий, дитино України. Слав Тобі слава, слава, слава!
Радувець Ларіса Показати IP 19 Липня 2023 16:17
Якщо помер у ліжку , а не від кулі, то він перестав бути військовослужбовцем ЗСУ ??? Де його особисті речі, телефон?? Чому його привезли голим і грязним?? Чим і кому покійний завинив, що у соборі йому часу і місця не знайшлося ?? Чому мовчить "влада"?? Розуміємо, що тут не півтора мільйони гривень на квіточки в клумбах списати, тут треба біду, кров і смерть розслідувати і приймати рішення, якщо є мужність і совість!!!
Радувець Ларіса Показати IP 19 Липня 2023 16:23
Судово-медичну експертизу могли провести в той же день, але тягнули час щоб написати те ж саме що написали папірєдніки. Дивлячись на відео наради (респект Аверсу), жодних докорів сумління і співчуття на обличчях "компетентних і при пагонах" небуло. Бідна згорьована Матір і родичі, які хотіли лише одного - Правди!
ABC до Радувець Ларіса Показати IP 19 Липня 2023 19:54
А які докори сумління? То ж мобілізаційний ресурс. Відвоював своє, план виконаний. Наступний...
Цікавий Показати IP 19 Липня 2023 16:47
А що кажуть лікарі, котрі визнали що він абсолютно здоровий, щоб захищати Україну?
Ну Показати IP 19 Липня 2023 17:11
А з міліонами тепер як ?
Ветеран Показати IP 19 Липня 2023 20:32
Відспівувавитимуть Героя в соборі чи цій затишній церковці на Шевченка? Слава Герою і матері, яка виховала сина-патріота. Все так прикро і боляче.
Радувець Ларіса до Ветеран Показати IP 19 Липня 2023 22:36
В церкві на Шевченка біля інфекційної. Михаїл нас просто розчарував.....
Тетяна Показати IP 20 Липня 2023 11:32
Продажні суки!!!Доки будуть такі існувати,доти буде наш народ вмирати за їхні мільйони!
Наталія Показати IP 20 Липня 2023 12:21
На війну можна списати все..........
голобородько Показати IP 20 Липня 2023 12:27
ппитання в тому що призвело до гострого інфаркту міокарду?його могли побити і на цьому фоні у воїна і стався інфаркт!
Дарʼя до голобородько Показати IP 21 Липня 2023 09:11
Ви взагалі знаєте,що таке трупні плями?І як раз коли мати показували синці на спині та шиї,вони досить швидко з’являються на цим місцях! І ніхто не відміняв тромбоемболію легеневої артерії,яка теж дає посиніння!А чому в крові тому що наші СМЕ дуже погано приводять до порядку тіла померлих вот і все! А причин інфаркту міокарда дуже багато і розвинутись він може,як швидко так і трохи повільніше,але тут вже залежить від обʼєму ураження.
До голобородько Показати IP 20 Липня 2023 13:40
Ну як побили ми ж не росія в нас немає мордобою чи боюсь сказати дідовщини ми всі дружні згуртовані., тим більше хто міг підняти руку на атошніка , знаєте як їх поважають в суспільстві та армії.
Катерина Показати IP 20 Липня 2023 16:40
Кругом порука, кругом зв'язки, кругом брехливі висновки експертизи. Всі спасають свої погані тіла, а душа ? Буде горіти в аду. Є один справедливий суд і суддя від якого нічого не сховаєш. Жаль, що часто за гріхи батьків несуть відповідальність діти. Терпіння матері, а воїну царства небесного.
Анонім Показати IP 20 Липня 2023 23:37
В українській правовій системі простому смертному ніколи не скажуть правди. Дуже прикро за цей випадок, а він у нас виявляється не поодинокий. Вічна памʼять загиблому Герою, співчуття рідним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus