USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку дискутували про переваги неформальної освіти

25 Червня 2017 09:00
Публічні дебати на тему «Формальна та неформальна освіта» відбулися 24 червня у приміщенні бібліотеки ім. Олени Пчілки.

Участь у дебатах взяли: координатор проекту "Наукові пікніки" у Луцьку Заріна Дацик, начальник відділу молодіжної політики та соціальної роботи СНУ імені Лесі Українки Володимир Захожий, депутат та член постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Анна Мовяк та від завідувач Центру психології та соціальної роботи управління освіти Луцької міської ради Ольга Матвійчук.

Особливістю цих дебатів є те, що учасники відстоювали не свою власну позицію а ту, яка їм випала у жеребкуванні. Як зазначила Заріна Дацик, «дуже хотілось відстоювати важливість неформальної освіти, бо я ж є представником неформальної освіти, але спробувати відстояти те в чому ти гірше знаєшся не менш цікаво. Це можливість спробувати поставити себе на позицію іншої людини».

Визначали, хто був найбільш переконливим, глядачі та атестований суддя Федерації дебатів України Антон Євтушок. І цього разу думки не співпали. Аудиторія визначила як найпереконливішу команду другої опозиції У складі Дацик Заріни та Елеонори Швець (школярка гімназії №4 ім. Модеста Левицького) у судді ж перемогу здобула команда першого уряду у складі Володимира Захожого та Ткаченка Іллі (школяр НВК №9)

До початку дебатів організатори провели опитування, яку ж позицію стосовно цього питання мають глядачі. Таке ж опитування було проведено після дебатів. Частина глядачів визнала, що протилежна їхній точка зору має право на існування і аргументи, про які говорили у грі, – важливі, деякі ж ще більше переконались в правильності власного бачення.

Захід проходив у рамках проекту «Плюралізм думок», організованим Волинським осередком Федерації дебатів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus