USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Луцьку провели в останню дорогу загиблого Героя Олександра Чертіліна

14 Серпня 2023 14:49
Жителі Луцької громади віддали данину шани загиблому військовослужбовцю Олександру Чертіліну, який поліг у війні з російськими окупантами. Сьогодні, 14 серпня, Героя відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці.

Лучанин Олександр Чертілін (28.08.1985 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду оператора десантно-штурмового взводу 3-ї десантно-штурмової роти 1-го десантно-штурмового батальйону.

Військовий загинув 8 серпня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Червона Криниця Запорізької області.
До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом.
Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Місцем останнього спочинку Олександра Чертіліна стала Алея почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus