USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку привітали молодих педагогів з нагоди Дня працівника освіти. Фото

1 Жовтня 2020 22:44
Сьогодні в Палаці учнівської молоді з нагоди Дня працівників освіти, що традиційно відзначають у першу неділю жовтня, відбулось свято молодих педагогів.

Привітати освітян прийшли радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко, повідомляє Луцька міська рада.
«Особливі вітання молодим педагогам, які тільки стали на цей шлях. Професія вчителя — це покликання, обране серцем, наполеглива, натхненна праця. Адже саме педагоги формують світогляд дітей, допомагають проявити таланти та обрати свій життєвий шлях», - звернувся до присутніх радник міської голови Ігор Поліщук, побажав доброго здоров'я, сімейного благополуччя, щастя та успіхів у всіх справах і починаннях.
Ірина Чебелюк доєдналась до вітань, побажала невичерпних творчих сил, щедрої долі та процвітання. З нагоди свята освітянам вручили відзнаки та квіти.
Зі щирими словами вітань та подяки звернулась до колег начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко. «Вам довірили найдорожче — своїх дітей. Несіть це в своїх серцях як дорогоцінний скарб», - наголосила вона та висловила вдячність за самовіддану працю і високий рівень організації освітнього процесу у нашому місті.
Особливої урочистості святу додали концертні виступи вихованців Палацу учнівської молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus