USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку призупинять встановлення нових МАФів

22 Грудня 2017 18:48
Призупинити у 2018 році коригування комплексних схем розміщення тимчасових споруд вирішили депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ї сесії Луцької міськради 22 грудня.

Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук повідомив, що вулиці міста перенасичені МАФами, і надходять нові заяви на розміщення тимчасових споруд. Для того, щоб у місті не було засилля тимчасових споруд, пропонують до кінця наступного року призупинити внесення змін у комплексні схеми. За цей час розберуться з існуючими спорудами, а згодом вноситимуть зміни.

Депутат Олександр Козлюк пояснив, що йдеться не про повну заборону – діючі тимчасові споруди діятимуть, а нових у схеми не вноситимуть. Своєю чергою, депутат Павло Данильчук пропонував окремим пунктом у рішення доручити департаменту муніципальної варти демонтувати протягом року усі незаконно встановлені споруди для провадження підприємницької діяльності.

Депутати підтримали проект рішення із цією зміною.

Нагадаємо, нещодавно члени виконкому затвердили комплексні схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на 27 вулицях міста.

Протягом року муніципали демонтували у Луцьку загалом 221 тимчасову споруду та конструкцію.

Зауважимо, цьогоріч затримали екс-депутата Луцької міськради та Волинської облради від ВО «Свобода» Святослава Боруцького за підозрою в хабарництві. За дві тисячі доларів США «винагороди» він пообіцяв допомогти вирішити питання щодо розміщення на території міста малих архітектурних форм для торгівлі продуктами харчування. Частину коштів він повинен був передати службовим особам міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2017 21:05
Та дехто вважає справою свого життя бути причетним до встановлення тих нужників по цілому місту ! Громада ж дуже добре знає - хто рішав,хто кришує , де чиї кіоски стоять, на яких комунікаціях і хто кому і скільки підмазував. А хто не мазав, то заставляв силою влади- куму, свату або собі коханому. Не так той Луцьк люблять, як себе в Луцьку. Зас&али вулиці, двори, парки. Спробуйте проїдьтеся по вул Кравчука, пройдіться по парку, запаркуйтеся на ринку, А громаді втирають: знесли тьму, залишилось вже мало, але після коригування шось стає їх на порядок більше. Якшо би їх в рядок виставити - то до Рівного би хватило. Чиновничків або зашугали, або купили. Весь інтелект направлений тільки на то, де би ще втулити кіоск. Чи є таке в Любліні чи Бресті? Сьогодні покищо не називають ваших фамілій, але чим буде ближче до виборів, тим голосніше будуть звучати імена дійових осіб того корупційного процесу. В кращому випадку будете позичати в Сірка очі, в гіршому з роботи виженуть. А в страшному сні - вже нехай кримінал сниться. А сьогодні - поваги вже нема.І не треба прикриватися турботою про малий бізнес ! .Бо розумна влада мала би і робочі місця зберегти і з Луцька європейське місто зробити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus