USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де у Луцьку встановлять нові кіоски. Адреси

18 Травня 2017 18:27
У центрі міста обмежать торгівлю з лотків, а погоджуючи розміщення МАФів у Луцьку, звертатимуть увагу на естетичний вигляд торгових точок, доцільність їх розміщення та зауваження до їхньої роботи.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 травня.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зауважив, що питання розміщення тимчасових споруд завжди стоїть гостро та скандально і часто є корупційним. Він нагадав, що раніше наголошував на тому, що повинні існувати правила розміщення цих споруд. З його слів, перш за все повинно йтися про естетичний вигляд споруди (не варто надавати право розміщувати іржаві та непривабливі МАФи), потім – про доцільність її розміщенні на ділянці (часто поряд з супермаркетом розташовуються два кіоски з продажем хліба) та зауваження до роботи торгових точок. Також він зазначив, що у майбутньому обмежать торгівлю з лотків (наприклад, сонцезахисними окулярами) у центральній частині міста, тож відповідні зміни вноситимуть у комплексні схеми розміщення тимчасових споруд на центральних вулицях Луцька.

Члени виконкому погодили розміщення низки тимчасових споруд. Зокрема, це торговельний лоток для реалізації сувенірної продукції підприємця Миколи Демчишина на вулиці Кравчука, 23, торговельний лоток підприємця Софії Літвін на проспекті Волі, 8, павільйон для ремонту взуття підприємця Володимира Горбатюка на вулиці Шевченка, 88а, літній торговельний майданчик підприємця Олени Троцької на проспекті Волі, 4 (поблизу кафе «Піца ПАБ»), павільйон для ремонту взуття ПП «ОЛВІ» навпроти будинку № 1б на вулиці Бенделіані, літній торговельний майданчик підприємця Любові Горбач на вулиці Кравчука, 15к, літній торговельний майданчик ТзОВ «Нектар» на вулиці Конякіна, 14, торговельний кісок підприємця Ольги Синьковської на проспекті Президента Грушевського, 7, павільйон шиномонтажу підприємця Андрія Доленка на вулиці Окружній, 15, група тимчасових споруд підприємця Василя Поповича на вулиці Станіславського, 50, торговельний павільйон підприємця Валерія Мартинюка на вулиці Корольова, 3.
Не погодили розміщення низькотемпературного прилавку підприємця Валентина Шубіна на вулиці Дубнівській, 12 та на вулиці Володимирській, 26а. Нарікання викликав естетичний вигляд споруди та те, що напої продаються на розлив поблизу напруженого перехрестя з великим потоком транспорту.
Відмовили підприємцю Євгенії Таранюк у розміщенні пристрою для сезонної торгівлі на вулиці Сенаторки Левчанівської, 11б (у зв’язку з неналежним зовнішнім виглядом та застарілим пристроєм для сезонної торгівлі напоями), підприємцю Оксані Лєсковій у розміщенні лотка для торгівлі сонцезахисними окулярами на проспекті Волі, 2 (у зв’язку з розміщенням вищезазначеної споруди в культурній та туристичній центральній частині міста), підприємцю Андрію Петришину у розміщенні лотка для торгівлі сонцезахисними окулярами на проспекті Волі, 5 та підприємцю Андрію Орловському у розміщенні торговельного лотка у Центральному парку культури та відпочинку.

Під час обговорення питання щодо погодження розміщення групи тимчасових споруд на вулиці Станіславського, 50 (кіоску з продажу квасу, прохолоджуючих напоїв, пива та літнього торговельного майданчика) заступник міського голови Олександр Рачков зазначив, що зовнішній вигляд запроектованої споруди можна було б взяти за зразок для інших МАФів.

Член виконкому Ігор Алєксєєв запропонував надалі, надаючи дозволи на встановлення тимчасових споруд, рекомендувати підприємцям проектувати МАФи, наприклад, з логотипом Луцька.
Нагадаємо, один з підприємців пообіцяв припинити торгівлю пивом, аби зберегти свій кіоск надалі.

Водночас, члени виконкому не погодили розміщення торговельного павільйону на проблемному перехресті на вулиці Рівненській.

Також відмовили у розміщенні низки кіосків ТзОВ «Волиньтабак».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 19 Травня 2017 00:55
і знову заср*ть місто кіосками.. ах да.. шановні депутати..незабудьте договори на 20 років укласти з правом приватизації прилежної ділянки.. виродки..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus