USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку рекламуватимуть контрактну армію, щоб не було мобілізації

17 Лютого 2016 12:53
В обласному центрі визначають місця для соціальної реклами контрактної служби в ЗСУ. Якщо військкомати не виконають «план» контрактників, в країні можна буде чекати чергової хвилі мобілізації.

Про це заявив перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час засідання міськвиконкому сьогодні, 17 лютого.

Нагадаємо, на перший квартал 2016-го року перед Волинню Міноборони поставило завдання щодо поставки в ЗСУ 540 контрактників. Уже готові відправлятися в навчальні центри близько 120 осіб.

Сьогодні члени міськвиконкому затвердили місця, де буде розміщена реклама контрактної армії.

А Тарас Яковлев повідомив, що якщо не набереться достатня кількість контрактників, то нової хвилі мобілізації навряд чи вдасться уникнути. Тож, він попросив піти на зустріч комісаріату і виділити якомога більше площин для відповідної соціальної реклами.

«До нас звернувся військкомат з проханням посприяти в рекламі служби в ЗСУ за контрактом. Інакше може бути оголошена чергова хвиля мобілізації. Шукайте, щоб було більше рекламних площин. Бо, з’ясувалося, мало хто знає про це», - зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хрен собачий Показати IP 17 Лютого 2016 14:08
Ага...Нема дурних жити в окопах з вошами і помирати за 100 євро зарплати. Дайте мені 300 000 доларів, щоб купити хату і забезпечити сім*ю принаймні на найближчі 10 років, плюну на свою роботу, де отримую 1000євро, повернусь в Україну і запишусь в контрактники, а там вже як буде. І не кажіть мені про патріотизм. Путіна на Волині немає і надіюсь не буде, а контрактна армія, це така сама робота, тільки пов*язана з ризиком для життя. :)
Дядько Показати IP 17 Лютого 2016 14:30
Порох, Сеня, Гуня і вся інша менш каліберна мерзота, знайте: рекламуй, не ракламуй, - все одно получиш х@й. Це вам народна відповідь.
Адвокат Показати IP 17 Лютого 2016 16:08
Про підвищення окладів військовослужбовцям повинно бути оголошено через постанову Кабінету Міністрів України - це буде законно . А не так ,як тепер наказом Міністра Оборони, - це підзаконний акт, який завтра відмінить і що ??? Чергова дуля з маком...!!! Гра повинна бути чесна Сєня...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus