USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині нагадують про можливість сьомої хвилі мобілізації

10 Травня 2016 10:42
Від рівня виконання завдань з контрактної служби залежить вірогідність оголошення сьомої хвилі мобілізації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 10 травня.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, у п’ятницю на засіданні ради оборони області заслухають інформацію військового комісара про результати його відрядження у Київ, звіт під час робочої наради у Генштабі, а також активізацію роботи щодо строкового призову і контрактної служби.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ КОНТРАКТНИКИ СКЛАЛИ ПРИСЯГУ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНІ. ФОТО

Посадовець нагадав, що президент не може гарантувати того, що не відбудеться сьома хвиля мобілізації. Усе залежить від того, наскільки успішно забезпечать виконання завдань з контрактної служби. Голова ОДА запевнив, що не хотів би сьомої хвилі мобілізації, а хоче, щоб в армії служили добровольці, ті, хто свідомо ухвалює таке рішення, професіонали, знавці своєї справи. Це, мовляв, значно краще, ніж набір непідготовлених людей під час мобілізації та витрачання ресурсу держави на їхнє навчання впродовж місяців на полігонах та у навчальних центрах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дядько Показати IP 10 Травня 2016 15:42
Гуньчику, тихо сиди, а то народ повстане!
до гуні Показати IP 10 Травня 2016 17:16
а твій славко піде у військо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus