USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку рідні воїна, похорон якого зупинили, не вірять в результати повторної експертизи та будуть судитися

19 Липня 2023 19:29
У Луцьку провели повторну судово-медичну експертизу для визначення причин смерті померлого на передовій військового з Луцька Андрія Коробка. І хоча висновок другої експертизи аналогічний тому, який дали у Дніпрі, рідні не вірять, що військовий помер внаслідок інфаркту.

Про це інформує 12 канал.

У середу, 19 липня, рідні Андрія Коробка повідомили, що медики провели повторну експертизу.

Її результат підтверджує лікарський висновок з Дніпра, саме те, що військовий помер через серцеву недостатність. Натомість матір військового переконана, що у її сина не було проблем із серцем, та підозрювала, що його вбили.

Нагадаємо, похорон бійця мав відбутися 14 липня. Однак уже у церкві мати військового Зоя Коробко побачила на тілі сина синці і залишки крові. Тож рідні зупинили похорон. Аби домогтися проведення повторного розтину, присутні на похороні перекрили дорогу. Тож до храму приїхали поліцейські, поспілкувалися з родичами померлого й супроводили кортеж із тілом до приміщення обласного бюро судово-медичної експертизи.

«Я не знаю і не повірю ніколи, що моя дитина померла від серця. Він з 2014 року, він всі комісії проходив, і ніяк небудь. Він був ярий патріот. Він за Україну, він казав, я всіх порву, Україна має жити, процвітати», – каже мати.
Родичі 42-річного захисника також повідомили, що вважають результат сфабрикованим та будуть оскаржувати результати.

Проте додали, що похорон захисника відбудеться завтра, 20 липня, у Свято-Преображенському храмі на вулиці Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Радувець Ларіса Показати IP 19 Липня 2023 22:41
Треба було відразу проводити незалежну експертизу, запросивши спеціалістів з іншого регіону, втратили багато сил і часу, доведеться проводити ексгумацію. Фінансово лучанин спроможні зібрати кошти і вияснити хто і що в цій історії. Дуже шкода Матір і її сина -нашого захисника!
232 до Радувець Ларіса Показати IP 20 Липня 2023 00:13
Перед тим, як давати комусь поради, вам би слід навчитись розуміти не лише літери, а й текст, який вони утворюють. По-перше: вже проведено дві експертизи, і провели їх паталогоанатоми з різних регіонів - Дніпра і Луцька. По-друге. яка ексгумація? Труп був на експертному дослідженні, а не в могилі. По-трете: при всій повазі, але, на жаль, поведінка родичів у подібній ситуації інколи буває не зовсім адекватною. Пригадайте, як мати Георгія Гонгадзе, маючи експертні заключення, в тому числі іноземні, що виявлений труп на 99,9 % належав її синку, з невідомих причин продовжувала мутити воду. Вам хочеться потурати неадекватній поведінці? То профінансуйте ще одну експертизу і не розписуйтесь за інших лучан у їх спроможності зібрати гроші нам незрозумілі фантазії
Іван до 232 Показати IP 20 Липня 2023 10:24
Ото правда що є люди, які роздають поради, котрі самі не використовують. Поки справа дійде до суду, тіло буде поховане і буде призначена ексгумація. В даному випадку дніпро і луцьк не є незалежними експертами, а зацікавленими сторонами.
232 до Іван Показати IP 20 Липня 2023 15:28
Яким це чином луцький експерт став зацікавленим? І до якого суду має дійти справа, коли злочину не було, а людина померла сама? Що ви несете? От так і живемо, бо істиною вважаємо те, що скаже мама чи люди на вулиці, а не фахівці чи медична документація. Звичайно, мама ж краще, ніж лікар, знає, стан здоров'я і причину смерті. От у вас особисто які підстави ображати експертів і називати їх зацікавленими?
123 до 232 Показати IP 21 Липня 2023 05:50
За гроші. Спитайте в тих експертів скільки коштує закрити медичну помилку. В них своя такса навіть є на розцінки. Але тут просто могли подзвонити
Сергій до 232 Показати IP 20 Липня 2023 17:15
То чому таке хамське відношення до матері та воїна , який отримав ,, інфаркт,, на війні до речі!( хоронити на алеї слави не будуть, відспівувати в соборі не будуть, ніяких особистих речей загиблого не має-карток, телефона?! Чи може він на дивані сидів з 2014 року?! При такому відношенні до захисників хто буде на ,,0,, ? Експерти і подібні?! Вже і так охочих обмаль і бігають ловлять! Одні комбати перемоги не зроблять! Тому низькій уклін всім хто бореться за перемогу , а особливо на фронті!!!
11 Показати IP 19 Липня 2023 23:01
Всі родичі впевнені, що його вбили!!! Є офіційні вичновки смерті!! Які ще питання???? Які причини недовіри?
123 до 11 Показати IP 21 Липня 2023 09:33
Звичайно є. якщо ти такий правий, то нахолєру накручувати ''лайкі''
Мирон Показати IP 20 Липня 2023 10:42
Дуже шкода згорьованих батьків, втратили найдорожче-дитину, ще й нерви мотають замість того, щоб правду сказати, для нас загиблий Герой, патріот, який боровся ща нашу свободу!
Анонім Показати IP 20 Липня 2023 13:31
ворон ворону око не виклює. так і тут

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus