USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розпочали реконструкцію проспекту Волі

26 Вересня 2016 16:21
В рамках реконструкції проспекту Волі у Луцьку почали здирати асфальтове покриття однієї з пішохідних доріжок, а також де-не-де вже навіть постелили бруківку, повідомляє Конкурент.

Як зауважив директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась, цьогоріч у планах – вистелити бруківку на пішохідній доріжці, від перехрестя вулиці Чехова до доріжки біля Луцького педагогічного коледжу.

Інші роботи, зокрема ремонт дороги, зі слів директора департаменту ЖКГ, заплановані на наступний рік.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, реконструкція як розширення проводитися не буде. "Вирішили розвантажити влаштуванням заїзних кишень, систем парковок, зокрема, часткового паркування на пониженому бордюрі", - повідомив Юрій Крась.

Таке рішення повинне здешевити проект реконструкції вулиці. За зиму, обіцяє директор департаменту ЖКГ, проект переглянуть і відкоригують.

Нагадаємо, кошторисна вартість попереднього проекту реконструкції проспекту Волі (з розширенням) – 40 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Місцевий Показати IP 26 Вересня 2016 18:04
Думаю що супермаркет може біля себе і сам провести благоустрій почали не зтого
Перехожий Показати IP 26 Вересня 2016 20:28
Коля, поспішай!
Анонім Показати IP 26 Вересня 2016 21:30
молодці
my_gift Показати IP 27 Вересня 2016 13:03
І знову зимою на цій плитці будуть ламати руки-ноги...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus