USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Близько двох сотень гімнастів з усієї України з'їхалися до Луцька

19 Травня 2016 18:10
В обласному центрі «королева спорту» показує свою красу на найвищому рівні, адже саме в Луцьку цього року відбувається чемпіонат України з художньої гімнастики. На змагання приїхали спортсмени світового рівня, серед яких й абсолютна чемпіонка світу Ганна Безсонова.

Чемпіонат України з художньої гімнастики розпочався сьогодні, 19-го травня, за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Серед тих, хто показуватиме свою майстерність та боротиметься за першість, - найсильніші команди з усієї України, серед яких і волиняни (майстри спорту міжнародного класу, переможниці міжнародних турнірів, кандидати на поїздку літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро).

На змагання приїхали 17 команд з різних областей України, а це - 170 учасників.
Серед почесних гостей змагань Герой України – Альбіна Дерюгіна, володар ордену Княгині Ольги – Ірина Дерюгіна, абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики, бронзовий призер Олімпійських ігор в Афінах та Пекіні – Ганна Безсонова.

Зі слів Альбіни Дерюгіної, українські гімнасти - одні з кращих у світі.

«Я займаюся спортом вже 56 років, і для мене це - все. Я хочу, аби наш спорт процвітав та прогресував і надалі. Зараз відбувається зміна поколінь, складу команд, тренерів. Надіємося, що будемо тримати високий рівень. Зауважу, що наша школа (Школа художньої гімнастики Дерюгіних,- ред.) займає третє місце на світовій арені. Щодо збірної команди України, то ми бачимо теж чимало нагород», - розповідає знана гімнастка.
Своїх вихованців привезла на змагання й Ганна Безсонова. Вона розповідає, що у непростий для країни час спортсмени-патріоти докладають максимум зусиль, аби на світовій арені бути серед лідерів, щоб Україну поважали.

«Сьогодні я привезла своїх вихованців, які борються за медалі. Ці змагання дуже важливі для всіх, адже тут присутні всі найсильніші гімнастки нашої країни. Тому завжди міста борються між собою за те, аби приймати спортсменів. Боротьба цікава й змагання видовищні, я закликаю лучан приходити сюди, дивитися й віддавати своїх дітей на легку атлетику, аби у нас було гідне майбутнє.

В Україні триває війна й зараз весь спорт перебуває у складному становищі, втім, справжні спортсмени, патріоти своєї країни згуртувалися й показують високі спортивні досягнення, медалі просто сиплються. Ми хочемо, щоб цей дух зберігся в усіх і на Олімпійських іграх. Так, ми всім доведемо, що Україна – єдина, сильна держава, де багато талантів. Щоб всі знали, що ми можемо постояти за себе й самостійно пробиратися вперед до перемог», - наголошує чемпіонка світу.
Зауважимо, що ці змагання – відбіркові до чемпіонату Європи та літніх Олімпійських ігор з художньої гімнастики. Відповідно, рівень підготовки спортсменів та їхніх виступів буде на висоті.

Тим часом, найменші шанувальники спорту так захопилися виступами гімнасток, що й самі намагалися повторити елементи виступів.
Чемпіонат триватиме до 22-го травня включно. Місце проведення - Адреналін Сіті. Змагатимуться спортсмени щодня з 10:00 і до 21:00, фінального дня змагання триватимуть до обіду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
спорт Показати IP 19 Травня 2016 18:31
президент федерации сухомлин а фінансуе палиця
Віктор Показати IP 19 Травня 2016 23:43
Хоч херню не городи. ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ФІГЕЛЬ ТЕТЯНА ПЕТРІВНА ВЖЕ 15 РОКІВ
Ірина Показати IP 20 Травня 2016 09:22
Чому не написали де проходить?????????
Надія до Ірина Показати IP 20 Травня 2016 13:38
проходить в Адреналін сіті
ВІТЯ Показати IP 20 Травня 2016 13:10
ВСе гарно але накрашені як мавпи, перепрошую. Молоді дівчата чи треа так краситись ? Навіть непрофесіонально хто так красить одна одну чи як? Губи червні краще б природні були
хі-хі Показати IP 21 Травня 2016 11:49
вітя! ти Бовдур!!! і навіть не розумієш чого....село далеке від дороги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus