USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відкрита першість з художньої гімнастики у Луцьку

24 Лютого 2015 09:25
У неділю, 22 лютого, НВК №9 Луцька приймав дитячий турнір з художньої гімнастики. Зі слів організатора змагань, майстра спорту міжнародного класу Анни Войнаровської, це проходила відкрита першість «Спорт-Естету».

Загалом у приміщенні навчально-виховного комплексу зібралося одинадцять команд. До обласного центру Волині прибули гімнастки з Рівного (СК «Золота осінь»), Києва (ДЮСШ №18), Львова («Галичанка», «Динамо», СК «Багіра»), Ужгорода («Закарпаття»), Хмельницького, Володимира-Волинського (ДЮСШ №1). Луцьк представляли вихованки «Спорт-Естету» та ДЮСШ №2. Головним суддею змагань була Юлія Руда (Рівне).

– Хочу подякувати за високі результати своїм діткам з «Спорт-Естету». Усі вони посіли призові місця – каже Анна Войнаровська. – Зокрема, це Юлія Нагорна, Владислава Найдьонова, Вікторія Дорофеєва, Амелія Фацевич, Софія Собчук, Валерія Костюк, Киришун Анна, Анастасія Шахова, Вікторія Тучак, Устина Федотова, Анна Тєрєхова, Соломія Шевченко, Ліза Вяткіна, Юлія Мандрикіна, Олена Давидюк, Вероніка Кутова, Олена Семенюк. Також спасибі тренерам Христині Вітовській і Марії Семак, що допомагали у підготовці юних спортсменок, – розповіла у ковентарі Інформаційному агентству Волинські Новини організатор змагань.

Всіх учасниць нагородили дипломами, медалями, цінними подарунками. Хтозна, можливо серед зазначених прізвищ підростають майбутні Анна Безсонова та Катерина Серебрянська.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ір Показати IP 24 Лютого 2015 09:33
Анютка-красуня!
123 Показати IP 24 Лютого 2015 11:57
Опять с родителей бабла накосила ! А мастерства- ноль!
ВІКТОР відношення до до 123 Показати IP 20 Квітня 2015 12:38
НАВСЯКИЙ ВИПАДОК МАЙСТЕР СПОРТУ МІЖНАРОДНОГО КЛАСУ - НУ ВЗАГАЛІ МАЙСТЕРСТВА НЕМАЄ. А НАРАХУНОК ГРОШЕЙ ТО НЕ ВОДІТЬ І НЕ ЗДОВАЙТЕ ХАЙ ДИТИНА ШЛЯЄТЬСЯ ЗАКУТКАМИ
Семенюк Показати IP 24 Лютого 2015 12:22
Мастерство есть. Результаты видны по соревнованиям. Зависть- плохое чувство
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 21:03
Дякуємо за чудові змагання! Нам дуже сподобалось: море приємних емоцій, як у батьків так і у дітей. Це було справжнє свято спорту!!!!!
спорт Показати IP 25 Лютого 2015 21:05
молодци змагання супер дити супер організатори супер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus