USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку розповіли секрети роботи служби «103»

9 Березня 2017 17:57
Провідне технічне оснащення та сучасні засоби зв’язку, якими забезпечена центральна оперативна диспетчерська, – це лише умови праці. Головною ж цінністю у роботі служби «103» залишаються працівники центру, професіонали, які цілодобово злагоджено працюють, аби щодня рятувати життя волинян.

Про це розповів головний лікар Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Куц у відеоблозі на сторінці у Фейсбуці.

На думку головного лікаря, найважливішим в роботі диспетчерської служби «103» є взаємодія хворого, того, хто викликає лікаря до хворого, та диспетчера екстреної медичної допомоги. Відтак, людям корисно знати, хто відповідає на їхні дзвінки.

Привідкриваючи двері за лаштунки диспетчерської, Олег Куц представив адміністративний персонал, зокрема завідувача центральної оперативної диспетчерської Андрія Абрамова та лікаря-психолога Оксану Цьось. Очільник швидкої розповів, що злагоджена робота персоналу тримається на дисципліні та порозумінні, які забезпечують у колективі Андрій Абрамов та Оксана Цьось.

Детально про порядок прийому дзвінків, їх сортування на екстрені та звичайні, кількість викликів на добу, лікарів-консультантів та головного лікаря зміни - дивіться у відеоблозі Олега Куца.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 9 Березня 2017 18:15
Молодці! Справжні професіонали медики-рятівник
Галя Показати IP 10 Березня 2017 08:01
Ага! Людині стало погано, потрібно було швидко діяти. Я зателефонувала 103 запитала що робити? Відповіли не знаємо, ви дзвоните в пожежно рятувальну службу.Швидко переключити на лікаря не змогли, проте після запису усіх даних передали виклик на швидку. Інколи бувають екстренні ситуаціі, і потрібна швидка порада спеціаліста, а не розказувати де ти є, як звати, і як дзвонити до потерпілого.
Богдан Показати IP 10 Березня 2017 09:13
Хороші люди, дай Бог Вам здоровя і сил у цій не легкій праці.
Ваня Показати IP 31 Липня 2017 19:25
103 Оператор працює погано ми незадоволені іх оперативнісьтю
юлія Показати IP 24 Грудня 2022 08:31
Це жах!! В дитини температура40- кажуть дайте ще якийсь припатат,виклик не прийняла!! Бумеранг вам, нешановні!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus