USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку розроблять інтерактивну карту вільного комунального майна

18 Жовтня 2016 11:47
В рамках програми розвитку підприємництва на наступні два роки планують розробити інтерактивну карту, на якій буде інформація про вільні земельні ділянки комунальної власності і об’єкти комунального майна, які можна взяти в оренду.

Про це йшлося під час обговорення майбутньої програми розвитку підприємництва у Луцьку сьогодні, 18 жовтня.

Як зазначив виконавчий директор Асоціації малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов, в рамках програми можна було б розробити інтерактивну карту з вільними земельними ділянками комунальної власності і об’єктів комунального майна, які можна взяти в оренду. Мовляв, це полегшить доступ до інформації для підприємців.

На що начальник відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради Алла Грабко зауважила, що таку інформацію регулярно публікують на офіційному сайті міськради в розділі «Інвестору». Проте, інформація не систематизована у вигляді інтерактивної карти.

«Таку можливість ми розглядаємо (створення карти, - ВН), але для цього треба проконсультуватись з програмістами», - зазначила пані Грабко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
43 Показати IP 18 Жовтня 2016 22:41
шо там радитись з "програмістами". Аби база коректна була, зайшов і малюй, за пару годин для всього Луцька зробиш. Тільки хоч не вздумайте на яндексі робити, беріть Google або OSM.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus